Länk till P4 intervju med mig angående kanalen …

Håller på och packar upp en underbar leverans från Hale Bob för att om ca 30 minuter starta den där berömda svenska fredagsmyset med Nicole <3

Då jag bloggade om kanalen som byggs på gatan utanför butiken och om att lokalradion gjorde en intervju kring detta så tänkte jag lite snabbt länka till intervjun.

Är definitivt ingen radioröst då svenska inte är mitt modersmål men här kan du som vill lyssna på den.

c540652b-6b16-4a15-8ca9-c50e9c4529be

HÄR till P4 sida med länk till intervjun …

Tror att de flesta butiker och verksamheter ser fram emot förändringarna som är till det bättre för den staden vi bor och jobbar i och vi förstod självklart också att detta skulle påverka oss negativt under en period MEN när perioden är redan 3-4 månader lång (med 30-50% förlust) så börjar det inte längre finnas utrymme för att bara le och acceptera läget med glädjen om att en dag kommer det att bli bra.

När Allégatan fixades gick detta fort och flera arbetare fanns på plats för att påskynda renoveringen av den medan här på Västerlånggatan verkar inte den brådska finnas alls.

Varför vill man inte ha detta färdigt så fort som möjligt med hänsyn till alla som bor och har sina verksamheter här?

3 thoughts on “Länk till P4 intervju med mig angående kanalen …

  1. Bra att du reagerar på detta! jag va med om samma förlust ekonomiskt när Alingsåsvägen stängdes av pågrund av fjärrvärmearbete.Det heter så fint att egna företagare ska ha med i kalkylen att klara av avstängningar/byggen under den tid vi driver företag! Pang från dag 1 förlorade jag 50%.Jag förstår dig precis och ”lider” med dig.

    1. Ja, det är verkligen otroligt märkligt att de kan hålla på i 6-7 månader här utan att behöva på något sätt påskynda eller ersätta de företagen som så tydligt kan visa upp att de drabbas. Klarade du dig igenom den perioden?

  2. Det var 7veckor för mig.Jag hade precis innan semedrern sagt upp en anställd,för att jobba mer själv.Det blev min räddning,men ingen ersättning,ingen information ( farligt att informera i tid,det kan ju bli mothugg då..)
    Det var tuffa 7veckor och du har 7månader!! Det hade jag nog inte fixat..lycka till!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *