Att få besök och hjälp i butiken & planera för bloppis …

Idag, en stund efter öppning kom underbara Mathilda som på flera bilder i webshopen står som model för kläderna.

Snygg, ödmjuk och bara så otroligt naturlig söt. Hon skrattade när hon såg att jag spelade CD skivor i butiken och då en enda återkommande.

Mathilda skall, så länge hon kan, hjälpa mig i butiken en dag i veckan framöver så du har möjligheten att ta hjälp av en stilsäker tjej här hos oss som gillar det inte alla har på sig.

Kände att jag måste verkligen skaffa Spotify för är kanske lite gammalmodig helt enkelt =)

Tur att jag inte hade något kassettband iaf. för det hade varit ännu mer ”antikt” …

Vet inte varför vissa saker ”inte blir av” och detta med Spotify är bara en i raden av de saker som jag tänker ”jag skall” …

IMG_6621

IMG_6619

 (En av höstens nyheter från Fira & Please Jeans i tvätten New Usual) från WWW.LAVENDETTACLOTHING.SE

Boka in söndagen den 18/9 för mellan 13-16 är du och din väninna välkomna till butiken som då kommer att vara öppen för lite Bloppis och märkesrea <3

Mathilda kommer till butiken med snygga kläder från hennes välfyllda garderob (de flesta oanvända) och jag med några från min (både oanvända som använda) samtidigt som vi plockar fram i butiken lite från sommarens och förra höstens märkesrea så att du får möjligheten att prova samt handla direkt på plats. Ta med dig kontanter om du ej har swish för våra privata kläder och kort för butikens märkesrea.

Mer om detta längre fram men du kan redan nu anteckna detta i din kalender <3

Lokalradion ringde idag angående förra inlägget om byggnationen som påverkar några butiker/verksamheter under en allt för lång period på flera månader och på ett sätt som är långt ifrån acceptabelt att kräva av oss privatpersoner som redan har förlorat allt för mycket i detta utan att bli tillfrågade.

Viktigt för mig att lyfta fram den verklighet som är så ställde upp på en snabb intervju utanför butiken denna eftermiddag.

Och så kom en solbrun Nicole till butiken direkt efter skolan och vi kramades om läääänge då vi inte har setts på hela 2 veckor. Min lilla ungdom som snart fyller år ..

Ikväll skall vi allt mysa så längtar att stänga om 20 minuter för att gå hem med Knut till vår tredje familjemedlem som vi har längtat efter.  Ikväll är vi samlade <3

En stor eftermiddagskram <3

4 thoughts on “Att få besök och hjälp i butiken & planera för bloppis …

 1. synd inte din/eran bloppis är liiiite närmare , då hade jag kommit för länge sen, hade jag även gjort till din butik ;) ….tur det det finns nätbutik..

  skönt att N är hemma igen ha så mysig nu ;) <3

 2. ett tips er ju annars Swish bättre en kontanter, ( eftersom jag suger på att ta ut kontanter, glömmer liksom eftersom alla tar kort och swish) ) då är man liksom aldrig utan pengar, bara ett lite tips ;)

 3. Hej

  Härligt att din dotter Nicole kommit hem till dej, jag antar att hon haft det underbart i ljuvliga Grekland. Vad härligt att du får hjälp en dag i veckan i butiken. Och på tal om butiken läste ditt inlägg innan detta, inte roligt alls för er som har butiker när de gör så och så länge också….
  Trevlig helg
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *