Att ha Morgan från Ullared hemma hos sig …

Man kan inte annat än att säga att den svenska sommaren bjuder på variation =)

Från höst, regn och rusk till svensk högsommar värme? Svårt att veta vad man skall ha på sig får man nog erkänna när man går till jobbet på morgonen.

Nicole har idag varit på Ullared med en kompis och hennes mamma som snällt körde dessa två tjejer till den där platsen där man får valuta för pengar i deras ögon. Skolgrejer var vad hon skulle köpa då skolstarten är snart här även om hon först åker på 2 veckors semester till Grekland på onsdag.

Log när jag såg att Morgan har fått eget chipsmärke? Smart av Ullared och den där souvenir som många (likt Nicole) vill köpa hem som en rolig grej.

IMG_5717

Minns när en journalist på Hänt Extra berättade att tidningen ordnar varje år en champagne träff bland två tv profiler som kanske inte riktigt matchar varandra och föreslog att jag skulle träffa Morgan eller Conny (minns inte riktigt vem av de två som de hade önskemål om). Även om jag kanske såg själva grejen med glimten i ögat så kändes det ändå inte riktigt ok så tackade nej trots att vi hade kunnat prata kläder som journalisten föreslog … Hade jag fått lära mig att ha den där omsättningen som de har där så hade jag tackat ja direkt …

En massa pennor och block och så lite strandleksaker till brodern inför semestern köpte Nicole och så fick Knut några hundgodisar.

Vi kom hem ungefär samtidigt och gick ut en stund till innegården för att njuta lite av solen <3

IMG_5709

Knut följde med så klart …

IMG_5703

IMG_5705

Fluffiga Knut <3

Skall jag låta pälsen växa ut nu när vi är på väg mot vintern eller se till att den håller sig lite kortare (känns som att han själv trivs bäst i det om man kan tolka hur en hundfrisyr påverkar hunden själv =)

Känns så konstigt att den här lilla tjejen skall vara ifrån mig i 2 veckor men så skönt att veta att hon skall få möjligheten att sola, bada och få  njuta av den där underbara grekiska semestern som de med största sannolikhet kommer att få med familjer och vänner.

Nicole får verkligen uppleva ytterligheterna … På pappas sida en massa släktingar, bror, sambo och hennes familj och hos mig … ja, Knut och jag … men  tänk om jag hade tackat ja till den där dejten för 2-3 år sedan och Morgan hade varit här hemma och då inte bara på en chips påse =)

IMG_5715

You never know =)

Nu snart dags för lite sömn för imorgon väntar en dag i butiken och vet ni … De snyggaste vinterjackor ni kan tänka er har kommit till butiken så de finns där och kommer att fotas till webshopen på fredag …

Välkomna!

One thought on “Att ha Morgan från Ullared hemma hos sig …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *