Falsterbo & Köpenhamn Fashion Week, Revolver …

Vid 18 tiden kom jag med tåget och mina två små (Nicole & Knut) mötte upp mig på stationen under regnet och det var så gulligt när Nicole lyfte upp vår kille som fortsatte att vifta på svansen i hennes famn som om den vore en liten propeller…

Glädjen att ha lill och stormatte hemma och tack Melina för att du har tagit hand om vår lille.

Tog ett bad direkt för kände mig så otrolig ofräsch efter en heldag på mässan och en tågresa med alldeles för lite syre så hoppade in i badkaret för att nu börja uppdatera lite från dessa två dagar på mässan.

Under Köpenhamns Fashion Week samlas många leverantörer i staden för att visa upp sina kollektioner. Många väljer att synas på en av mässhallarna (Revolver eller Bella Center) då flera som har butik och/eller webshop går runt bland montrar för att lägga order hos sådana leverantörer man redan jobbar med men även för att finna nya märken att ta in.

Förutom hallarna så har vissa agenturer för Skandinavien sitt säte just i Köpenhamn eller så väljer vissa att hyra in sig i någon lokal dessa dagar.

Nu backar jag dock lite tidsbandet då jag kom till Köpenhamn med en vän som körde mig dit med ett litet stop i Falsterbo.

IMG_5553

Och så fick mina Toga Pulla gå på stranden invigningsdagen =)

IMG_5557

Det blåste en massa så det var bara att njuta en liten stund av den vackra utsikten för att sedan gå tillbaka mot bilen.

IMG_5582

(Jacka Don Vanquisher, blus Costamani & Please Jeans Stoccolma)

Till er som tycker att Please Jeans är de skönaste jeansen ni har så lovar jag att provar ni tvätten Stoccolma kommer att tycka att just de är de skönaste ni har haft för de är helt amazing och har beställt redan några extra då de känns nästan som en skön leggins mer än en denim. Missa de inte, lovar att du kommer att älska de!

IMG_5598

IMG_5605

Min väninna Mikaela som hade tänkt följa med fick förhinder så blev glad över egen privat chaufför och sällskap på onsdag kväll. Då jag hade i förväg inte bokat någon restaurang så kunde vi glömma de där ställen som man gärna vill gå till för att njuta av en god middag då allt är fullbokat dessa dagar när mode intresserad människor från Skandinavien samlas i Köpenhamn för att inspireras och inspirera.

Som tur är hade Johan & Jessica från agenturen Fashion by Blue bokat rum även till mig och det var ett underbart boutique hotel, Sankta Annae som jag fick checka in på i 2 nätter. Perfekt läge och alldeles perfekt … Johan, du valde helt rätt hotel!

På onsdag kväll pratade jag i telefon med Jessica och bestämde mig för att gå med henne och två av hennes underbara säljare till Revolver för att titta runt bland montrar med olika brands och för att lägga order på Please Jeansen med leverans oktober (har precis fått höstens stora leverans)

Jessica och jag utanför Revolver … Se att även hon älskar Toga Pulla <3

IMG_5609

Den första montern vi såg precis vid entrén visade sig vara den som hade DET som jag inte kunde motstå. När både Jessica och jag såg solglasögonen så var vi helt sålda men när säljaren (som visade sig vara italienska) sa priset var vi tvungna att fråga var sin gång ifall vi hade uppfattat att inköpspriset var utpriset.

Om det senare =)

Vi gick till Please Jeans montern där vi fick titta på de nyheter som skall fylla på innan Jul och då jag redan nu har märkt att denimen Stoccolma lär vara en favorit så beställde jag några fler.

IMG_5618

’Förutom dessa som finns i webshopen då de anlände förra veckan så valde vi en ny tvätt och så provade fina Fanny en snygg kavaj i en lite läcker model med en skön stretch i …

IMG_5614

IMG_5615

Det blev inga ordrar på nya märken på Revolver förutom det där undantaget som handlar om accessoarer. De där solglasögonen som jag borde kanske inte ha tänkt på kunde jag inte riktigt släppa så när Jessica och hennes säljare gick vidare för mer inköp gick jag förbi den där exklusiva monter och provade de där solisar vars märke jag hade aldrig hört talats om men som jag förstod var något utöver det vanliga (vilket priset bevisade)

Varför har jag en sådan näsa som letar sig fram till det dyraste? Ligger det i min italienska DNA som en viss person sa igår kväll? =) Kanske men jag log när jag la den där ordern för finns det något som en italienare gärna spenderar pengar på så är det just accessoarerna. Dyra solisar, en dyr väska och snygga skor och klassiskt bälte så är du hemma om du inte vågar något annat …

Här ser du några av de som kommer exklusivt till lavendettaclothing.se i februari <3

IMG_3108

IMG_3109

IMG_3103

IMG_3106

Om märket när de kommer om några månader …

Lämnade Revolver och tog en taxi för att åka till JaymJay där jag köper in Toga Pulla, Moschino och Karl Lagerfeld och där finns en massa snygga italienska exklusiva brands som man så gärna skulle vilja ta in om klientelen hade funnits … Sååå snygga kläder <3

Om kvällen i nästa inlägg …

2 thoughts on “Falsterbo & Köpenhamn Fashion Week, Revolver …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *