En kort hälsning från Köpenhamn …

Klockan är snart 3 på natten och tittar lite snabbt in här och säger buonanotte efter en mysig kväll på italienska ambassadörens residence här i Köpenhamn.

Som ni kanske förstår finns ingen tid för bloggande  just dessa 2-3 dagar men bjuder på en liten windy bild från stranden i Falsterbo tagen när vi var på väg till just Köpenhamn igår.

IMG_5563

(Blus Costamani, jeans Please Classic Stoccolma)

Idag har jag varit hela dagen på Revolver och på ett showroom som bland annat säljer Moschino och Karl Lagerfeld som vi köper in till både butik & webshop för att sedan just avsluta kvällen  med en italiensk middag.

Skriver om allt imorgon kväll när jag åter är hemma i småstaden men nu är det dags att sova för inköp och mässa väntar innan tåget för hemfärd.

Sov gott <3

6 thoughts on “En kort hälsning från Köpenhamn …

 1. Hej

  En Underbar bild på dej. Ingen fara att du ej bloggat, vi vet att du vart iväg och du bloggar när du är hemma igen. Känn ingen press. Hoppas du hittade mycket fint till butiken som jag och alla andra kan shoppa nästa år, hjäälp nästa år…de lät långt
  Trevlig helg
  Kram Nettan

  1. Tack snälla <3
   Känns dock konstigt att inte ha bloggat i 3 dagar =) men skönt att släppa den där "måste" för att istället fokusera på att göra det när man hinner och kan =)
   Mycket fint Nettan har kommit, kommer till hösten och så till nästa vår <3
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *