Imorgon mot Köpenhamn Fashion Week …

Jobb, jobb och jobb men imorgon efter att ha packat de ordrar som har inkommit under kvällen drar jag till Köpenhamn för att njuta, inspireras och frestas av de vackra kläder, skor och accessoarer som kommer ut till våra butiker och webshopar till nästa vår & sommar <3

Vilka stilar kommer att vara trendsättarna, vilka färger kommer att prägla kollektionerna och vilket plagg kommer att finnas i var och en av våra garderober som ”säsongens favorit” som kändes nästan som en investering då vi har använt det där plagget om och om igen?

Min väninna Mikaela skulle ha åkt från Stockholm för att träffas där, göra inköp tillsammans och ta det där glaset rosén på kvällen lite trötta efter alla intryck men nu är det inte helt säkert att hon kommer ifrån men hoppet finns kvar och först imorgon får vi reda om vi får möjligheten att umgås samtidigt som vi skall jobba, tänka och köpa in efter det där ordet som heter ”budget”, ni vet samma som den som man ibland gör privat och som sällan sedan stämmer då den präglas oftast av den där glädjekalkylen om att allt kostar mindre än vad det egentligen gör =)

Oavsett väntar 2 mysiga dagar bland modemänniskor från framförallt hela norden och alla lär vara så bruna och fräscha efter sina sköna semestrar medan en annan är blek och trött =)  Tur att jag inte har någon ”brun utan sol” kräm för risken hade funnits för en överdosering just nu när jag känner mig lite för blek …

Dags för lite packning nu närmare midnatt efter tacos kväll med min dotter som nu sitter här i soffan bredvid mig och tittar för typ 20ende gången på filmen ”Grown ups 2” … Hon rekommenderar den helt enkelt =)

IMG_7348

Butiken kommer att vara stängd onsdag-torsdag & fredag (då jag är i Köpenhamn) och öppnar åter på lördag 10-15 men webshopen är nu fylld med en massa underbara nyheter med bland annat flera av höstens nyheter från Please Jeans, underbara blusar i vackra print från danska Costamani för under 1000:- mm. <3

13876361_10153860285068660_4055028656708414110_n

Dags nu för min lilla, Knut och mig att lägga oss bland rena lakan i en helt nybäddad säng …

Buonanotte <3

One thought on “Imorgon mot Köpenhamn Fashion Week …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *