Dagens fotning på Familjen Sandwall …

Just nu gråter jag till ”Undercover boss”, programmet där chefer får möta sina anställda utan att de egentligen vet vem han/hon är och när han/hon slutligen visar sin rätta identitet delar han/hon överraskningar som förändrar livet för just de anställda.

Väldigt amerikanskt så klart men ändå väldigt rörande får jag erkänna samtidigt som min dotter ler över hur lätt jag har för att gråta när det gäller den typen av program =)

Tidigt på jobbet idag och vid 14 kom Matilda och Karolina då vi skulle fota en massa kläder. Likt förra veckan så bjöd Borås på det där växlande vädret som omöjliggjorde mer än några kort innan ösregnet var åter ett faktum.

Messade snälla Liza som äger och driver den vackra frisörsalongen Familjen Sandwall med frågan om vi fick komma och fota ”lite” kläder i deras underbara väntrum då vi har fått göra det tidigare vid något tillfälle och blev så glad när svaret var ett ja …

Vi tog två välfyllda kassar med en massa kläder från butiken och i två timmar fotade vi mot den vackra väggen och med den där tidlösa och sofistikerade inredningen som man aldrig tröttnar på.

Denna bedårande spetsklänning från Valerie med släp och i en sådan vacker ljusblå nyans är en drömklänning (1/36 & 1/38 finns i webshopen). Även om Matilda ser sådär avslappnad ut på bild så kan jag lova att hon körde lite statisk träning för att inte riskera att gungan skulle falla på marken =)

IMG_8378

Flora bilder på klänningen finner du under varumärket/Valerie <3

IMG_8381

Om Matilda var modellen, Karolina fotografen så var jag den som … Ja, vad gjorde egentligen jag på den här bilden? Någon form av ta på mina tå träning? =)

IMG_8359

Är man 19 år som dessa tjejer är så blir korten bra direkt så tacksam att vi kunde fota så mycket som vi faktiskt gjorde även om jag hade haft kläder för ytterligare några timmar =)

Matildas favoritmärken från butiken är For Love & Lemons, Free People och Onteaspoon medan Karolina älskar Gestuz.

IMG_8581

IMG_8571

Behind the scene från mobilen …

IMG_2969

Imorgon är du välkommen till butiken eller webshopen för en massa höstnyheter finns redan i butiken och kommer under morgondagen även in på www.lavendettaclothing.se <3

Lite tips från märkesrean från Oneteaspoon och Copenhagen Luxe <3

IMG_8659

IMG_8451

Vid 17 skulle vi alla hem så vi tackade Liza för att vi fick vara där och så packade vi ner det vi hann och det vi ej hann fota för att ta tillbaka allt till butiken. Imorgon får jag nog vara där tidigt igen för att ställa i ordning allt.  Mitt glammiga allt i allo liv =)

IMG_8755

Till er som undrar så är nyinkomna Please Classic Stoccolma (de jag har på mig till blusen från Gestuz) mjukare och skönare än alla andra denim från Please Jeans. De känns mer stretchiga och är därför en helt underbar skön denim som jag kan inte annat än rekommendera även till dig som redan har några…

IMG_8767

När jag kom hem låg Nicole i soffan med tända ljus till regnet utanför fönstret och bara myste.

Nu är klockan 23.30, det är dags för Knuts sista toa besök utanför dörren och så skall jag nana kudden <3

IMG_8670

Buonanotte 3

4 thoughts on “Dagens fotning på Familjen Sandwall …

 1. Hej

  Snygga kläder och modellen så fräsch, naturligt vacker. Skoj att se behind bilder. Jag ska kolla in webshopen
  Ha en fin tisdag
  Kram

  1. Visst är hon!!!
   Länge sedan man var 19 år =)
   Ja, hon har verkligen den där looken som jag själv tycker är så snygg.
   En massa fint i webshopen Nettan =)
   Detsamma till dig <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *