Orange stimulerar dina tankar och förbättrar din humör …

Sakta men säkert börjar jag nu plocka undan kläder från märkesrean för att ge plats till alla härliga höstnyheter men vissa plagg får vara framme ett tag till då de kom mer eller mindre nyligen (utomlands så slutar inte sommaren i juli =) och då dessa kläder kan definitivt användas ett tag till på semestern eller under de varma sommardagar/kvällar som nu äntligen har kommit och som lär nog vara flera i augusti/september månad.

Orange … Älskar färgen, det är en färg som gör mig glad och som jag ofta väljer <3

Den är iögonfallande och anses vara det bästa valet i din garderob om du vill förbättra din humör och bli lite mer energisk då den stimulerar den mentala aktiviteten. Inga dåliga egenskaper den har … Den anses dock även stimulera aptiten men den studien låtsas vi hade fel.

PicMonkey Collage

Klänningen till vänster är från Hale Bob (snygga blusar från samma märke finns också i webshopen)  och kolla mönstret, den ger dig former där du vill ha de och de drar in där du vill se mindre ut.

IMG_0732

Genom en läcker och smart print kan man lura ögat och även en rakare kropp kan få former i klänningen. 1/S & 1/M kvar HÄR.

13754342_10153810894268660_6363213845291636786_n

Behån från Marlies Dekkers är också på rea. Har du aldrig haft eller provat dessa behå så kan jag inte annat än att rekommendera de för de är så otroligt sköna även för större byst och så är de som ett klädesplagg i sig, med de där detaljerna att visa upp under en blus eller klänning.

Då den och några fler modeller är sänkta i pris så har du nu den perfekta tillfälle att unna dig en snygg behå som nog även din partner kommer att uppskatta =) Den kan även användas som bikini, så snygg är den faktiskt och så är den känslan om snygga underkläder väldigt viktig i en klädsel.

Vem minns inte Bridget Jones i sina mormors trosor? =)

Nu skall jag hoppa in i badkaret och sedan sätta mig och torka på balkongen, en alldeles för skön kväll för att sitta inne <3

Kram <3

 

7 thoughts on “Orange stimulerar dina tankar och förbättrar din humör …

  1. Kan bara hålla med !
    Orange stimulerar mina tankar och blir på bra humör.. :-)

    Ha en härlig kväll på balkongen !

  2. Du gör färgerna oavsett kombination eller style på klänningar toppar jackor blusar byxor så är du som gör dem vackra. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *