Tips på var du kan finna goda och nyttiga recept …

Igår morse skulle jag ha fotat den goda smoothie jag gjorde efter receptet som Johanna la ut i sin blogg men glömde mitt minneskort på jobbet (så klart =) så lånar Johannas egna bild på denna gudomliga rosa dryck samt på några andra rätter efter att ha tillfrågat henne och med en länk till henne under bilden.

IMG_9607

Flera recept på goda smoothies,  nyttiga maträtter och faktiskt även bakvärk hittar du HÄR och det som känns lite extra roligt är att även korten känns inbjudande för visst vill även det visuella bli tillfredsställd för att locka åtminstone mig att ens vilja göra ett recept?

DSC_3132-kopia-980x651

DSC_0989-980x651

Hur goda ser inte dessa två rätter ut? Känner att jag börjar bli lite hungrig nu när klockan har hunnit bli 1330.

Till skillnad från ”moi” så är Johanna en riktig inspiratör när det gäller matlagning för anar inte ens tänka hur det skulle se ut om jag ens försökte mig på att inspirera till något som jag varken finner roligt eller kan  speciellt bra och lovar att jag försöker ibland med rätt så misslyckande resultat så dottern har börjat ta det ansvaret hemma då hon älskar att stå vid spisen =)

Även om frågan har inkommit att tipsa om recept tycker att ens blogg skall handla om något som man verkligen brinner för och verkligen står för, först då är inläggen äkta enligt mig men visst skall jag försöka mig på det där med nyttiga recept emellanåt men då enligt mina ramar och inte något lånat bara för att …

Tänkte nämligen gå på kurs för att lära mig laga lite raw food, har du testat?

Nu gissar jag att Nicole kommer inte att gilla raw food oavsett hur bra jag är på det så ikväll kanske vi kan göra den goda kycklingen som Johanna tipsar om i sin blogg? Mer något som även Nicole skulle uppskatta för min tonåring är rätt så kräsen eller så uppfattar jag henne som sådan bara för att jag är så dålig på det =)

Önskar dig en trevlig fortsättning på dagen och om du inte redan följde fick du här ett tips på var du kan finna goda och nyttiga maträtter <3

Kram

4 thoughts on “Tips på var du kan finna goda och nyttiga recept …

  1. Ser så gott ut…allt Johanna lagar och visar ser så gott ut, hon är duktig i köket och man blir inspirerad..och din dotter verkar jätteduktig i köket också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *