Minigolf i Stadsparken med la famiglia …

God morgon <3

Älskar att vakna tidigt och sätta mig och läsa en stund lite nyheter innan dagen kallar.

Igår var en sådan där somrig dag så vi var bara tvungna att hitta på något och det där något att hitta på blev minigolf i Stadsparken.

IMG_5095

Knut fick följa med och det var många familjer och sällskap som hade samma idé denna soliga och sköna tisdag. Det var bara att visa upp för de andra som väntade på samma bana hur bra/dålig man är =)

Nicole, mormor och jag tävlade mot varandra …

Mormor var mest bedrövad över att ha de där skorna som hon alltid har ogillat (vi undrade mest varför hon hade på sig de då =)

IMG_5122

Knut fick titta i skuggan medan Nicole antecknade antalet slag och det gjorde hon så gärna denna dag då hon var kanon duktig!

En fantastisk prestation måste jag tom. erkänna …IMG_5119

IMG_5125

Efter vår runda satte vi oss utanför deras lilla reception och njöt lite extra genom var sin mjuklass. Gav mig den som ett tröstpris & årets första för min del så njöt av den.

Nicole räknade ihop allas poäng och konstaterade att hon var V I N N A R E N!

IMG_5136

Självklart låter man sitt barn vinna eller hur? =)

Nejdå, skall inte förstöra Nicoles stolthet och ljuga om detta. Jag förlorade tom. mot min mamma så ingen bra dag för min del men var nöjd ändå av den enkla anledningen att man fick äntligen gå ut utan någon vårjacka eller långärmad tröja.

Den känslan,  inte många dagar vi har blivit bortskämda med detta i juli månad…

IMG_5146

På mig denna sköna oversize kortärmad skjorta från Oneteaspoon som du finner på REA för endast 699:- (gå ner en storlek) och så Please Classic Old Silk som nu kostar 899:- då endast 3 finns kvar.

Och för att jag förlorade mot dotter och mamma denna dag <3

IMG_5153

Missade du erbjudandet från Nextory titta gärna i föregående inlägg. Nu skall jag fixa en smoothie här hemma innan det är dags att gå till butiken.

Ciao <3

 

4 thoughts on “Minigolf i Stadsparken med la famiglia …

  1. Så trevligt o följa din blogg. Minigolf är en rolig aktivitet på sommaren.ännu massa fina bilder på dej

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *