Att lyssna och läsa på böcker med Nextory …

I samarbete med Nextory

Jag har alltid läst väldigt mycket under årens lopp men de senaste 4-5 åren har jag blivit sämre med att ta mig tiden att sätta mig med en bok i handen. Av någon märklig anledning så finns helt plötsligt flera andra saker att göra istället.

Har länge funderat med det där med ljudböcker. Har sett människor på tåg & flyg smidigt sitta och lyssna eller läsa på sin Ipad och känt att just det borde jag prova på.

Minns nämligen så väl när min mormor gick för typ 20 år sedan och hyrde CD skivor för att lyssna på böcker i sin spelare som hon hade på byrån bredvid sängen då läsning var svår för henne de sista åren. Att springa till biblioteket, bli sen med inlämningen av det man har lånat är dock vad som hade hänt mig om jag hade …

Idag finns det helt andra moderna möjligheter i form av ljudböcker eller digitala sådana att läsa direkt i sin Ipad och Nextory har just marknadens största utbud av e-böcker samt ljudböcker.

Ser redan på topplistan på deras hemsida flera som jag hört talats om och som lockar att ha som sällskap under kommande powerwalks.

ANdbTLh49V-tIQjSLalZS6q0FoMW3mSZzvfr5Sz-mleDuvaYeXyeeJADviuVPEv3tiDi=h900

Helt plötsligt kan jag ta min morgonpromenad med Knut och samtidigt lyssna på någon spännande deckare, lämna min lilla vovve i butiken och fortsätta lyssna på den där spännande historien när jag sitter och njuter av en kopp kaffe innan jobbet kallar.

IMG_7556

IMG_7557

Den där perfekta lugna starten på dagen som jag uppskattar så …

IMG_7559

Deckare och självbiografier tillhör mina favoriter <3

IMG_7567

En av nackdelarna med ”vanliga” böcker på semestern är svårigheten att hålla de uppe samtidigt som man vill sola för att inte tala om att man vill slippa solglasögonen av samma anledning med följden att man kisar kontinuerligt (jag gör iaf.).

Om jag nu kommer iväg 3 dagar i slutet på augusti då skall jag ligga med en paraplydrink och lyssna på någon bra bok utan att behöva hålla i den och utan att behöva anstränga mig för att läsa. Ibland är utvecklingen verkligen bra =)

Camilla Läckbergs spännande deckare brukar få följa med mig på semestern och har några kvar så nästa skall jag nu istället lyssna på då jag vill höra vad som mer kan hända i annars mysiga Fjällbacka.

Igår var jag ledig och efter att ha packat ordrar gick jag till parken med Knut,  tog med mig butikens padda (glömde min egen ipad hemma) och medan han sprang lite i gräset så läste jag lite för visst var vädret helt underbart?

IMG_7598

Njutning deluxe en vanlig måndag …

IMG_7596

I samarbete med Nextory får jag nu ge er läsare ett erbjudande som ni kommer att älska om ni som mig aldrig tidigare har lyssnat på en ljudbok eller läst en e-bok. Har dock personligen nte ens skaffat mig Spotify än så gissar att jag är lite old fashion ibland =)

När jag numera går runt med hörlurar och lyssnar på ljudböcker så känner jag mig dock väldigt mycket i tiden och modern. När fördelarna är stora så går det faktiskt att lära ”gamla hundar att sitta” =)

 Ni får alltså nu prova tjänsten helt GRATIS i en hel månad utan några som helst bindningstider och det är ett helt fantastiskt erbjudande nu när kanske semestertiden är här för många eller redan har startat.

Tänk på vad många böcker ni kommer att kunna lyssna och/eller läsa under en månad!

Gå in HÄR och registrera dig redan idag och glöm inte att använda dig av rabattkoden MICHELA för att ta del av detta generösa erbjudande.

IMG_7563

Önskar dig nu en fantastisk dag <3

(Inlägget är ett samarbete med Nextory)

6 thoughts on “Att lyssna och läsa på böcker med Nextory …

  1. Undrar lite hur det går till med fotografering av sådana här bilder. Har du en fotograf med dig när du är ute och promenerar? Bilderna ser så proffsiga ut.

    1. Det är en yngre tjej som jag känner som är otrolig duktig som fotade mig igår inför detta inlägg. Man är i behov av att ngn står bakom kameran om man själv inte står och ville inte fråga dottern just den här gången då jag tyckte att det var viktigt med ljussättningen. Svaret är en ung väninna som har fotografering som ett starkt intresse … Tack för att du tyckte att bilderna såg så proffsiga ut, skall hälsa det till henne <3

  2. Ska inte sponsrade inlägg märkas ut i toppen av inlägget? Så att man som läsare vet om att det är sponsrat? Trodde du visste det..

    1. Tycker att jag har skrivit det lite överallt men kan även lägga till i toppen om det är något som man måste ha … =) Nej, visste inte det som du förstår av inlägget =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *