Att känna sig lite grå …

Gäspar efter mina 4 timmars sömn och ikväll skall jag definitivt inte sitta och jobba till midnatt som jag gjorde igår men svårt att låta bli när man själv är nöjd med bilderna som har tagits samma dag (se tidigare inlägg) och som jag vill uppdatera webshopen med direkt.

Fördelen att jobba med något man tycker är roligt har även sina nackdelar helt enkelt …

Var tidig på jobbet imorse då Nicole tycker bara att det är skönt om det är tyst och lugnt på morgonen så att hon kan sova länge, som de flesta tonåringar troligtvis gör … Gissar att det tar på krafterna att växa och därför är vilan ett behov mer än en lyx =)

IMG_7634

Molnigt men skönt i luften … Varje dag går jag genom Stadsparken, det är inte en enorm park men sådär svensk lagom stor =)

Idag är en sådan där dag då jag känner mig grå men kanske är det detta av den enkla anledningen att jag ÄR grå =)

Tid för lite färg är bokad tack och lov så att jag slipper påminnas om vissa påtagliga sanningar …

IMG_7628

Blus Hale Bob & Please Jeans <3

Hemma vid 13 till en dotter som hade bakat lite diverse olika saker (vissa goda, vissa mindre smakliga enligt henne själv) och så kom mormor och vi satt alla tre på balkongen och provsmakade det som hade engagerat min dotter under förmiddagen.

Hon verkligen älskar att baka och laga mat vilket är lite märkligt men så är hennes pappa väldigt duktig på det så gissar på att intresset kommer därifrån =)

Nu ut med Knut och så blir det lite städning efter denna runda av bakning för i hennes värld så bakar en och den andra städar … Har förvisso mina åsikter om denna fördelning men så inser jag snabbt att jag städar hellre än bakar så håller tyst och gör mina sysslor =)

Önskar dig en mysig kväll <3

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *