En lördagsutflykt till Göteborg med Nicole …

Snart kväll och vi är nu hemma efter ca 5 timmar i vår grannstad Göteborg.

Vi kom dit vid 12 efter att ha njutit av en skön morgon och så startade vi med lite tjej shopping.

Nicole ”behövde” (använder hennes ord) ett nytt mobilskal och jag ”behövde” ett set nya CK underkläder, att ha när jag inte använder mina från Marlies Dekkers för lite variation förnöjer så klart.

Då det var lunchtid började våra magar kurra så vi tog en lunch på Vapiano.

Nicole såg fram emot deras spaghetti alla carbonara men efter 20 minuter i kö fick hon reda att det var något fel som gjorde att pastan skulle dröja i ytterligare 30 minuter så hon fick trösta sig med en pizza medan jag valde deras goda ceasar sallad.

IMG_5033

Vi blev mätta trots allt… I mitt fall för mätt =)

På Vapiano träffade jag på en av mina gamla elever från gymnasietiden. Han har bott flera år i NY och i december väntar han och hans flickvän på sitt första gemensamma barn. Spännande att höra lite vad som hände efter gymnasietiden och glad att han lever det där livet som många nog drömmer om.

Nicole och jag strosade sedan bland hennes favorit butiker (måste erkänna att det sista jag egentligen längtar efter när jag är ledig är att gå just i butiker)

Passagen i Göteborg och hade vi inte ätit så mycket skulle vi ha stannat där och tagit en fika men inget hade nog fått plats i våra magsäckar så vi nöjde oss med att titta på de som satt ute och mumsade i sig någon god bulle och njöt av en rätt så skön dag trots moln och lite regn.

IMG_5051

Imorgon skall vi visst aktivera oss (om det fortsätter att regna) med lite bakning så vi investerade i lite saker man bara måste ha om man skall baka muffins eller vad vi nu skall engagera oss i …

IMG_5047

Efter ytterligare lite ut och in i butiker tackade vi Göteborg för den här gången <3

IMG_1488

IMG_5053

Nu sitter jag på balkongen och lyssnar på Knut som verkar vilja gå ut trots att jag precis var i Stadsparken med honom.

Får helt enkelt ta en runda till då lill Castellari tycker helt plötsligt vid alla sådana här tillfällen att det är min hund =)

Märkligt hur det där med ”min” & ”din” kan ändra sig snabbt…

IMG_5060

Denna smått gråhåriga kvinna (hemsk utväxt nu =) invigde coolaste sweatern från Karl Lagerfeld, en nyhet hos www.lavendettaclothing.se och så hade jag på mig Please Jeansen som nu kostar 999:- i märkesrean.

IMG_5061

IMG_5058

Njut av din lördag kväll <3

2 thoughts on “En lördagsutflykt till Göteborg med Nicole …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *