Att ha myskväll med en tonåring …

Äntligen fredag kväll och jag såg fram emot en mysig sådan med min lilla tonåring <3

Och trodde nog att hon kände samma sak, eller det gör hon (det vet jag) men för henne räcker det att jag är här hemma sedan förutom min fysiska närvaro i hemmet får jag visst gärna både vara osynlig (dvs. inte i samma rum) och om jag måste vara i samma rum gärna tyst =)

För att inte riskera att få höra några pinsamma kommentarer så tog hon även på sig hörlurarna och skyllde på att trafiken därute (ville ha fönstret öppet) omöjliggjorde tittandet på sin favvo serie =)

Vårt sociala umgänge kan helt enkelt förklaras med dessa två bilder <3

IMG_1431

Lägg gärna märke att hon har på en serie i mobilen (vid nattbordet) och så en i datorn så dubbelt tittande helt enkelt och ett prov på stor förmåga att kunna följa två parallella historier… Stolt mamma =)

IMG_1443

De enda orden som kom ut från den där lilla munnen handlade om att jag har hår i näsan vilket gjorde att jag rentav studsade ur sängen för att gå till den hemska spegeln …

Hon följde då efter för att minsann visa att hon hade rätt så tog det säkra för det osäkra och med pincett plockade jag de strån jag hittade… Det gör så förbaskat ont det där men vill inte ha hår just där, den saken är säker =)

Ganska lustigt att de få orden som kommer ur en tonåring (tror inte att min är ensam i detta) handlar just om kritik men så vet jag också att igår kväll låg hon och kramade mig med tårar i ögonen för hon är rädd att det skall hända mig något när jag skall till Montana så vet att de där mindre smickrande kommentarer är bara något som är typiskt i mor och dotter relationen.

Hon påpekade att även pappa har så Nicke, om du läser detta gå och plocka dina också =)

Tror dock att de där kommentarerna om utseendet egentligen handlar om rädslan om att se att ens mamma blir äldre (även om jag inte är sååååå gammal ännu) och det där medvetandet om att vi finns inte på jorden för evigt. Så tror jag <3

Både Knut och jag fick dock en chock när hon en stund senare frågade helt frivilligt (händer aldrig) om vi kunde gå en promenad så självklart gjorde vi det och det var en mysig kvällspromenad <3

Nu är det dags att sova här hemma för imorgon vill lilla tjejen till Göteborg och då jag har bestämt mig för att ha stängt denna och nästa lördag så får hon sin vilja igenom …

Passar avslutningsvis på att visa den snygga skjortan från Gestuz som du finner HÄR för 1299:-, en av höstens nyheter i en läcker mörkare denim nyans och så gillar jag de där knapparna … Det handlar om detaljer <3

13709982_10153800143703660_2278970939495214059_n

13731687_10153799582873660_3795824824716996840_n

Finns nog ingen färg jag älskar mer än denim färgerna, tom. guld kommer på andra platsen om jag måste välja <3

Nu skall jag krypa ner åter i sängen bredvid min lilla så önskar jag dig en underbar lördag <3

2 thoughts on “Att ha myskväll med en tonåring …

  1. Så fint skrivet!! Mamma/tonårsdotter, den relationen är mycket speciell ja ;-)

    Vem får mer skäll, igår ”skämde” jag tydligen ut mig igen :-))

    Ha en mysig dag i Götet!
    Kram Åsa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *