Det finurliga med att jämföra priser …

Den här sommaren förutom 2-3 dagar i London i slutet på juni och 2–3 dagar på hemlig ort i slutet på augusti så är det Sverige som gäller. Framförallt blir det jobb för min del men så har jag bestämt mig för att stänga butiken de sista lördagar och tisdagar denna juli månad för att hinna med en massa annat som en butik & webshop kräver men även för att ha lite extra kvalitetstid med min lilla de dagarna hon är hos mig.

Vi tänkte hitta på något nu när vi ändå har möjligheten att vara lediga hela 4 dagar tillsammans, göra små utflykter på en eller ett par dagar men så kommer alltid den där frågan. Var? Var i Sverige är det solsäkrast, var i Sverige kan man åka utan att spendera en förmögenhet?

Nicole badar nu och njuter efter att ätit lunch och spelat kort med sin mormor, trött efter gårdagens ”göra en make over på sitt sovrum” och jag tog en stund för att gå in och kolla på priser i olika svenska städer.

Det är inte alltid som man tror nämligen och är Borås verkligen den staden som har billigast matkasse? Skall kolla här på Zmarta.se som är en sk. konsumentskreditinstitut och har tillstånd från Finansinspektionen att bland annat förmedla krediter.

IMG_5024

Man har alltid en massa frågor och att jämföra själv har man inte alltid tid till även om tillgång till google finns i de flesta hem.

Jag är verkligen otrolig dålig att på att spendera tid framför datorn för att jämföra bästa priser och blev därför väldigt glad när jag insåg att det finns företag som gör sådant åt en själv.

Minns när min mormor stod med tidningen och letade efter bästa kaffepriset, bästa priset på kött för att handla på kanske två olika ställen i jakten på billigaste möjliga.

Vill du se hur billig/dyr din stad är jämfört med övriga eller vill du ta en utflykt till publikens sommarstad nr 1? Kan du gissa vilken stad det är förresten?

Svaret finner du hos Zmartas Sommarstadsindex men gissa först och se i efterhand om du hade rätt genom att titta på deras sida. Jag erkänner att jag gissade fel =)

Är du nyfiken på vilket försäkringsbolag som är bäst för dig, vilket kreditkort som är bästa alternativet till dina köp (inget kredit tack för min del =), eller helt enkelt var du får bästa avkastning i ditt sparande så kan du hos Zmarta få svar på de bästa prisvärda alternativen för samma typ av försäkring, sparande, mm.

Zmarta samarbetar nämligen med över 20 banker, långivare och försäkringsbolag. På så sätt kan kan de se till att du och jag får det bästa erbjudandet med de bästa villkoren.

Skulle precis stänga av datorn för att själv gå och ta ett skönt bad men hittade att de även har en barometer för löpning. Badet får helt enkelt vänta lite till för det här gjorde mig genuint nyfiken <3

zmarta-löpning

(Detta inlägg är i samarbete med Zmarta.se)

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *