Film tips efterfrågas & tips på vackra blusar & klänningar ges …

Igår kväll (efter 22) var jag trött men låg så skönt i soffan med Nicole bredvid mig att jag inte ville gå och lägga mig.

Ibland vill man bara njuta av en bra film men så kommer man inte på några och kommer man på de har man oftast redan sett de.

Till slut tittade vi bara lite på tv men då lillan är hos mig fram till helgen har du kanske något bra tips som du kan dela med dig till mig? Nicole sitter oftast bara bredvid och tittar på sina serier om filmen är ”inget för henne”.

Det enda jan kan säga är att jag inte gillar skräck & science fiction men en bra action eller thriller (där man dock inte ser något hemskt) tillhör nog favoriterna. Rättegångsfilmer älskar jag och självklart kan en romantisk film som ”Dagboken” få mig att sitta och gråta här i soffan så att Nicole väljer att stänga teven =)

Dela gärna med dig och även på serier då det verkar vara många som har favoriter då utbudet är stort? Den sista serien jag själv följde var Lost så det var några år. Minns att jag satte upp fram till sena timmar för att titta då det var emellanåt så oerhört spännande innan serien spårade ut de 2 säsongerna (som de oftast troligtvis gör).

IMG_1567

Vår söndagsmorgon har startat med att Knut och jag gick till Stadsparken medan Nicole ligger kvar i sängen och jag  ser bara hennes långa fuffsningar sticka ut mellan lakanen =)

Vid 11 har hon bjudit ner sin mormor för att tillsammans gå och äta brunch då mormor åker snart till  min syster i Italien där hon sedan är fram till oktober.

Och vid 15 tiden skall jag träffa två unga tjejer så att de får fota lite nya bilder till webshopen <3

Nu önskar jag dig en skön söndag  samtidigt som jag vill påminna dig om alla fantastiska kläder som du kan vissa bland annat från Hale Bob i vår webshop, vissa i vår märkesrea och vissa på ordinarie pris då de kom nyligen.

Klicka in dig HÄR för att komma till hela sortimentet på dessa vackra blusar och klänningar i fantastiska kvalitéer, härliga print och läckra färger.

Mer sommar än så kan det faktiskt inte bli och längtar själv efter att inviga någon klänningen under en mini resa jag skall göra i slutet på augusti.

IMG_1570

IMG_0989

IMG_1571

IMG_1584

13427728_10153733055983660_4392619309515252492_n

IMG_1578

Kram <3

 

12 thoughts on “Film tips efterfrågas & tips på vackra blusar & klänningar ges …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *