En latte gåva …

Igår fick jag av en vän en sådan där ”bra att ha” present om man som mig gillar den där drycken som heter latte =)

Har faktiskt inte druckit någon på ca 3 veckor vilket är nog en rekord som var viktig för mig med hänsyn till antalet kcal en sådan innehåller men att få den där maskinen var definitivt en uppskattad gåva. Skrattade för den som var nog gladast var Nicole.

När jag var på jobbet kom ett telefonsamtal från henne (då hon hade upptäckt att den stod i köket) och hon kvittrade som hon hade fått världens bästa present. Log då hennes reaktion var lite oväntad och spontan men kanske att det ligger en liten barista i henne eller så längtar hon att få göra en söndagslatte till sin mamma <3

IMG_4946

IMG_4947

Just nu grejar min tonårstjej för fullt med sitt rum tillsammans med en kompis som ville hjälpa till …

Hoppas på att jag inte blir alltför chockad när jag kommer hem efter butiksstängning =)

Dock en bra initiativ en molnig torsdag som denna medan jag har laddat upp en massa snygga höstnyheter från Gestuz <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *