Biopremiär: Legend of Tarzan …

Igår vid 16 tiden tog min väninna Linda och jag tåget till Stockholm, checkade in på Radisson Blu precis vid stationen och efter en snabb dusch var vi redo för att gå till Biografen Sergel dit Petré Event hade bjudit in för biopremiären på storfilmen ”Legend of Tarzan” med svenska hollywoodstjärnan Alexander Skarsgård som just Tarzan.

images-1

För att få den där Tarzan kroppen som många kvinnor drömmer att bli räddade av fick han äta måltider för ca 7000 kcal om dagen samtidigt som träningen var anpassad för att få fram konturerna på varje muskel.

Klädkoden till premiärens röda mattan gäster var animal print. Själv hade jag på mig ett par nya leo mönstrade jeans från Oneteaspoon (en av nyheterna) som finns redan i butik men ännu inte i webshop tillsammans med en av de svarta nyinkomna blusarna från Gestuz & skinnjacka från Don Vanquisher <3

 Just pga. att själva Alexander Skarsgård var på plats var premiären extra glammig med lite extra ”red carpet” känsla.

Många hade köpt biljetter för att se filmen i de övriga salonger så många stod och tittade på alla gäster som tågade in och Alexander fick ställa upp på många bilder under kvällen.

Allt från unga tjejer som kunde med att fråga, kvinnor som tvekade men som tog sig mod för att få den den där bilden med Tarzan och så även bloggare som nog redan då längtade efter att få ut det där inlägget med en av Hollywoods stora stjärnor.

Linda var nog lite förvånad över att det verkligen var som man tror och ville definitivt inte fotas när man kommer in så vi gick åt sidan och fokuserade istället på att gå till salongen då vi var redan bland de sista som kom in.

IMG_1221

Då jag gillar inte att fota när man är på sådana tillställningar så lånar jag här nedan ett par bilder från just Petré Event.

IMG_1189

IMG_1190

Vi satte oss och innan filmen startades gick Alexander på scen för att säga några ord om den längtan han har haft i 2 år om att sitta just i Sverige på premiärdagen tillsammans med sin familj och närmaste vänner för att visa resultatet på sitt jobb.

IMG_1222

Det måste så klart vara en speciell känsla det där även om han är född i en familj med en stor skådespelare som pappa.

Efter tal och applåder tystnade alla  för att se på den där legenden man har hört och drömt om sedan man var en liten tjej och misstänker att min generation känner mer till den än de yngre … Bara något jag tror dock =)

Minns själv hur jag som liten flicka drömde om att vissla (inte ropa) för att alla djuren skulle komma och hjälpa mig för att rädda livet på människor i olika farliga situationer. Hade ni också sådana drömmar? =)

Nu till vad jag tyckte om filmen.

En storslagen film för oss alla som älskar djur och vackra naturliga miljöer men självklart är det omöjligt att få en sådan film där mötet med flera ”exotiska” djur sker att se helt äkta ut. Känslan om ”animation” finns med i hela filmen MEN jag gillade den för att den lyckades få fram den där känslan om att man så gärna vill att han skall rädda Jane och alla andra som behöver honom.

En mot en hel armé konceptet …

När sedan djuren kommer för att hjälpa honom i den sista striden då fick jag lätt gåshud så tiden gick fort och filmen är väl värd att ses på just bio för att få den där storslagna känsla som endast en biosalong kan ge.

När filmen var slut fick Alexander som själv satt i samma salong ytterligare applåder för sin prestation i filmen (det var dock inte många repliker han behövde lära sig i denna film) och så väntade bussar på oss för att köra oss till efterfesten på Trädgården.

Fantastiskt cool och både Linda och jag älskade den avslappnade miljön på detta ställe med skön industri känsla.

IMG_1154

Med var sin öl i handen minglade vi lite, tog någon selfie och vid midnatt tog vi en taxi tillbaka till hotellet.

GYLL9226

Vi låg i sängen och pratade i ca en timma till innan sömnen tog över för att gå upp vid 6 då vi skulle tillbaka till stationen för att ta våra olika tågar som skulle ta oss till våra jobb.

Jag gick direkt till butiken medan Linda började vid 14 så från djungeln tillbaka till våra småstäder och jobb.

Vet inte om jag lik Tarzan kan prata med djur men man skall veta att jag är en jäkel på att gnägga och visst svarade en och en annan häst på vad jag sa (vet dock inte vad jag sa =) de gångerna jag testade som ung/yngre =)

Civilisationen är nog många gånger värre än den där djungeln där du iaf. är medveten om vilka som är farorna.

Dessa dagar och kvällar bjuder mestadels på regn så boka biljetter till denna legend så får du se en film som definitivt skall njutas på en biosalong.

Nu skall jag ta hand om leveranser, ordrar och kunder.

Avslutningsvis tack till Petré Event för en underbar kväll …

2 thoughts on “Biopremiär: Legend of Tarzan …

  1. Åh vad kul att ni var inbjudna till det eventet, verkar ha varit en trevlig tillställning och sevärd film :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *