Att längta efter semester …

Buonasera <3

De senaste 2-3 dagar har jag varit så otroligt trött, kroppen vill bara vila och känner mig lite som ner man vaknar från en narkos, vill helt enkelt bara vila och sova … trots att solen skiner och att det är helg…

Allt jag hade tänkt göra får helt enkelt vänta till när energin kommer tillbaka.

På söndag skall jag med eller utan gäspningar till min väninna Linda i Örebro för att se hennes nya hem och för att titta på EM finalen på något mysigt ställe och för att på måndag efter att hon har jobbat passera en kväll i vår huvudstad.

Mini semestrar för min del med tanke på att Mykonos i slutet på augusti blir dessvärre inte av. Min väninna har fått förhinder och kan inte längre åka så nu funderar jag på andra alternativ … Fått erbjudande om att åka till Cinque Terre eller Paris så why not?

Av någon väldigt märklig anledning blir mina somrar aldrig som jag har tänkt mig =) Förstår inte riktigt hur jag lyckas med det och undrar när jag själv får njuta av 2 veckors ledighet i streck istället för att jobba mig igenom den.

Tills jag själv kommer iväg på något tittar jag på bilder från i vintras när jag åtminstone fick mysa på en strand på Koh Samet i 3-4 dagar =)

IMG_0939

Hörde att forskning visar att när man är över 40 är 3 veckors ledighet i streck något som vi skall ha för att psyket och kroppen skall återhämta sig så kanske att tröttheten har sina naturliga förklaringar trots allt =)

Lördag imorgon och butiken har öppet 10-14 samtidigt som märkesrean fortsätter så klart på

www.lavendettaclothing.se

Önskar dig en underbar skön fredag <3

 

8 thoughts on “Att längta efter semester …

 1. Å jag har 6 nattpass kvar med start ikväll! :) sen blir det 23 dagar på mallis i s’illot längtarvihjäl mig med 2 bästisar å en styck make <3 Underbart! Å inge jobb innan 24 aug Hoppas du kommer iväg du med:)

  1. Att skriva att du har 23 dagar ledigt snart får mig att bli sååå avis men glad för din skull så klart … Som tur är har jag min drömresa till Montana i oktober som kräver 14 dagars ledighet av mig och långt ifrån uppkopplingar så bortkopplad från sociala medier även om resan i sig är ingen ”ligga på stranden” sådan =)
   Njut du som kan <3

 2. Hej,
  vet du väl att vi som har eget företag, framförallt butik ALDRIG kan ha nån semester att tala om.
  En sketen vecka får det bli, och då får man ha stängt..,
  Så det är verkligen inget att avundas.
  Men, man har ju själv valt, och får stå sitt kast.
  Ledigt får man ha sen när man blir pensionär.
  P.s du stöttar väl din vän My nu när hon har det svårt. D.s
  Sommarkram till dig.
  K

  1. Jag har även webshop K så lite mer än bara en butik att sköta vilket inte underlättar så klart möjligheten till vila =) En butik är iaf. stängd ibland =)
   Sorgligt när människors drömmar om egna företag tar slut och då jag själv har varit där så vet jag hur dåligt man mår beroende på hur mycket man har kämpat och själv jobbat för att få det att gå runt… Utanför min butik så har de grävt inför en kanal som skall byggas och i dagarna har ytterligare en butik som har funnits i Borås i åratal (en av de första herrbutikerna) gått i konkurs då de som oss förlorade 50% förra månaden pga. just detta arbete utanför våra respektive butiker. Sorgligt när något påverkar så mycket enskilda små företag som redan kämpar för att överleva … Ibland tror jag att det där med en ”vanlig anställning” är inte så fel alls vilket kanske My nu får möjlighet till och inse att något gott kan komma till slut ändå … Hoppas du får den där veckan, det hoppas jag kunna få till =) Kram

  2. Ja, är det inte förjäkligt när omständigheter runt butiken förstör så mycket. Jag har under senaste året också tappat mycket pga stök med ombyggnader och markarbeten runt mig.
   Det är ingen som varken tänker eller bryr sig om.
   Näe, anställning kanske ändå vore nåt igen…
   Ha det bäst
   Kram

 3. Hej på dig Michela….Hoppas att du piggnar till snart.Jag tror det är nåt konstigt nu jag har också vart super trött….kan sova hur mycket som helst,,,,,,fast det är kanon fint ute. Detta är inte vanligt för mig men jag hoppas verkligen det vänder snart….jag har ju inte tänkt mig att sova bort sommaren.

  Nej nu får vi piggna till och hoppas på bättring Ha det gott och va rädd om dig <3 Ingela

  1. Tråkigt att du också känner samma men en tröst för mig att inte vara ensam om detta. Undra om det är ngn liten ”trötthetsvirus” som har intagit våra kroppar =)
   Måste ta en pw efter jobbet idag för att försöka påverka till att bli lite piggare men igår kunde inte förmå att få kroppen att göra något alls … Har knappast orkat blogga i dagarna vilket min dotter har kommenterat med ”då är du verkligen trött mamma” =)
   Kram på dig 3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *