Det där med ens första idol/kärlek …

Fick en morgonhälsning från min syster som skickade mig DENNA video där Luis Miguel,  min första låtsas kärlek/idol sjunger ”Noi ragazzi di oggi” på Sanremo festivalen (den italienska varianten av Melodifestivalen).

Luis_Miguel_CDs...

Vet ni, jag var kanske 10 år och gick och köpte VARJE tidning där en enda liten bild på honom fanns med i. Undra hur många ”lire” jag la på Luis =) Jag ville flytta till Sydamerika där han bor, ville plugga spanska och tankarna kretsade kring ”hur skall jag få honom att veta att jag överhuvudtaget finns” … Ni vet, en förutsättning för att få honom att sedan bli kär =)

Märkligt det där med våra stora idoler som små tjejer … Vet att jag och en väninna tom. komponerade en egen låt som handlade om honom och så roligt det hade varit att ha kvar sådana minnen… Låten han sjunger i klippet kan jag fortfarande och sjöng med när jag lyssnade på den genom Stadsparken på morgonpromenaden med Knut…

Ren nostalgi <3

Före Louis hade jag Orzowei (då var jag 6 år) och var vansinnig när min morbror försökte inbilla mig att han var lik honom =) Så långt ifrån lika man kan bli faktiskt …

db26048518f213d51dcf04b95fe71e80

Efter Louis var det allas drömkille Luke och efter honom hade jag Sonny Crocket (Don Johnson) i Miami Vice, en kultserie som många i min generation följde <3 Att Sonny var snygg, cool, bar Armani kostymer till tishor och espandrillos, hade en alligator som husdjur och körde snabba bilar och båtar gjorde nog också helheten. Cool musik i serien, spänning och de flesta av oss var sålda och jag skulle då flytta istället till Miami <3

Miami_Vice_Guns

Miami_Vice

Vilka ”idoler” hade du från film eller musikvärlden om du nu hade någon som fångade din uppmärksamhet/hjärta lite extra för jag trodde verkligen att jag var KÄR, var nog aldrig ens tveksam om saken =)

Det var alltså ett tag sedan man hade den där idolen man drömde om att få träffa men det var mysigt då att tro på att det där mötet skulle en dag ske  <3

Nu skall jag fortsätta här i butiken fram till 14.

 

 

 

6 thoughts on “Det där med ens första idol/kärlek …

  1. Hej! Oj vad jag känner igen mig i vad du skriver. Man har haft många låtsas kärlekar som man drömt om. Jag var också ”kär” i Luke, Don Johnson (älskade hans klädstil) men även bl a i Lorenzo Lamas, den mörke killen i Modern Talking ( honom mötte jag på Gran Canaria och då var han inte lika spännande längre:-).., Jon Bon Jovi, Eros Ramazzotti , Rod Stewart..Listan kan bli lång.. Ha en fin helg så skall jag fortsätta drömma om mina gamla ”kärlekar”..:-)

    1. Du lista Petra verkar lång och roligt att idealisera lite i sina fantasier den personen som den ”perfekte mannen” så misstänker att själva grejen att ha träffat en av de tog bort lite tjusningen i honom =) Helt plötsligt blev han ”normal” =) En liten nostalgi dag med låtar och serier från förr <3

  2. Ååh Luke och Sonny Crocket hehe samma här, känner såå väl igen mig haha…Ha en trevlig lördag!

  3. Haha samma här särskillt Luke, och Rob Lowe, och tom cruise men Rob Lowe gick före antar jag haha posters och en massa bilder på Rob hänger fortf uppe på tonårsrummet hemma i NORGE :) :):):)hahagalet när jag tänker efter haha flyttade ju därifrån när jag va 21 år , i 1991
    Trevlig lördag nu ska jag strax ladda om för pass 5/av 6….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *