Märkesrea & ordrar …

Sitter just nu här i butiken och gäspar lite i smyg …

 En riktig tröttis idag men det kan bero att jag satt länge och jobbade igår kväll och att jag kl. 7 var på jobbet för att packa ordrar då målet var att få iväg alla beställningar som hade inkommit och det blev även så att jag hann med de som kom under tiden fram till butiksöppning. Yeah! =)

Som tur är kunde Henrik på DHL hämta alla beställningar innan butiksöppning för risken hade annars varit att jag inte hade kunnat röra mig här på jobbet  =) Tack Henrik! Till er som inte har varit här så är butiken en riktig liten boutique så den fria ytan är minimal <3

IMG_0766

 Ville bara snabbt tacka för alla ordrar och för att ni fortsätter shoppa på den underbara märkesrean som är i full gång på

www.lavendettaclothing.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *