Tips från märkesrean under 800:- …

Det blir många tips från märkesrean just nu vilket är lite tråkigt för er läsare som ej gillar kläder men inte så märkligt denna period  då det finns sååååå mycket som du som kund kan köpa till fantastiska priser och jag skulle inte jobba med det jag gör om jag inte gillade den känslan som snygga kläder ger …

Om du skall iväg till solen och söker den där sköna långa klänningen att dra på dig när du snabbt vill ta på dig något skönt som dock ser även klädd ut, att använda på stranden ovanför bikinin eller bara för att solen skiner och du vill klä dig skönt så finns tre klänningar kvar av DENNA från 10 days som du nu kan köpa för endast 699:-

Jag hade den på mig ofta när jag var på Koh Samed …

12821453_10153503031993660_6820546031534446321_n

IMG_0777

Självklart är ett par Superga också något som du kanske borde passa på att antingen köpa i en ny färg eller bara för att testa denna italienska klassiska sneakers som du kanske blir lite ”addicted” till som så många andra har blivit.

En av jeans skjortorna från Circle of Trust då de är sköna, lite oversize och sådär denim snygga … De två olika som finns kostar NU 699:-/799:- så helt klart ett kap som du kan ha på dig året om.

IMG_2508

Dessa skjortor är väldigt snygga till Please Classic Old Silk som också finns i märkesrean …

IMG_5345

Skulle nog inte heller tveka på denna klassiska och snygga blus från Gestuz som NU kan bli din för endast 499:-

IMG_2689

Snygg nu till sommaren till vita jeans eller shorts och till hösten/vintern med svarta jeans eller blåa denim.

En oversize skjorta i boyfriend model som du NU kan köpa för 499:- kommer från Gestuz och är ursnygg själv (som på bilderna i webshopen) när det är varmare eller under den där tröjan (kommer snart flera) som gör att den blir perfekt att ha på sig även när hösten och vintern kommer.

På bilden tillsammans med även med de randiga Please Jeansen som du kan köpa för endast 699:- HÄR.

IMG_1778-949x10241

Skulle kunna fortsätta tills imorgon bitti tror jag men får avsluta med denna öppna kimonon, också från Gestuz som jag har använt flitigt och tillhör ett sådant där plagg som är perfekt till det där linnet eller till den blusen som man känner sig lite bar i annars.

Nu endast 799:- HÄR

IMG_9395-682x1024

Dags för sjätte juicen idag, återkommer senare med den där krämen som jag lovade att tipsa om i förra inlägget <3

3 thoughts on “Tips från märkesrean under 800:- …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *