Att bjuda dottern på frukost …

Imorse skulle Nicole till tandläkaren och även om hon försökte få mig att ändra tiden stod jag på mig för visst erkände nu nu i efterhand att det var skönt att ”ha gjort det”. Att bara dra på de tråkiga sakerna är jag lite av en mästare på att göra själv så försöker få henne att inte bli som mig gällande den biten.

Hade lovat henne att jag skulle bjuda henne på frukostbuffén på Café Viskan då hon är hos sin pappa med familj den här veckan. Igår var de och tittade på ”Lotta på Liseberg” och idag åker de till Varberg så sköna dagars väntar på henne med förhoppningen att solen tittar fram snart.

Själv åt jag inget då jag juice fastar just nu i några dagar. Dags att komma ner till den vikten jag trivs bäst i (tjatat om det i 5 år typ =) <3

IMG_0716

Tisha från Karl Lagerfeld & Please Classic Bologna (på rean HÄR)

LOUH3632

Anledningen till att jag ser lite röd ut i ansiktet är att jag har använt mig av den bästa (enligt mig) krämen som finns men om det senare ikväll så att jag hinner fota den ifall någon undrar vad den heter.

Nu skall jag ta hand om butiken som är öppen till 18 ikväll & om webshopen med märkesrean i full gång <3

 

4 thoughts on “Att bjuda dottern på frukost …

 1. Hej

  Vilken härlig rea du har på webshopen, nu är min beställning iväg skickad…Håller med att gå till tandis är inte skoj, jag försöker gå de datumet som jag fått…Känslan är skön efter…
  Kram Nettan

  1. En underbar beställning du har gjort Nettan, skickar imorgon =)
   Nej, tandis är ingen person man längtar efter att gå till så skönt nu när det är gjort och så fick hon mumsa i sig sådant tandläkare rekommenderar att inte =)
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *