Me & my Calvin …

När jag var i London med Linda och våra döttrar fick jag själv erfara det där ”man vet aldrig förrän man har provat” då jag trodde med all säkerhet att jag aldrig skulle kunna ha den sportiga behån från Calvin Klein som är den perfekta komplement för de mer designade från Marlies Dekkers.

Av någon anledning bestämde jag dock för att prova en i Calvins egna butik på Regency Street, precis mittemot Karl Lagerfelds butik och några hundra meter från Juicy Couture lilla rosa och guldiga butik.

Blev förvånad när en L passade mig alldeles utmärkt så det var bara att köpa den.

Perfekt set att sova i eller att bara ha när man vill ha något mer sportigt <3

QUOV7380

IMG_1579

Nu skall jag gå och ta en juice till för här fastar jag nämligen efter både en midsommarhelg med extra mycket godis och en London resa med choklad doppade jordgubbar men mest av allt bara för att jag är en riktig gottegris som gillar allt som har med socker och bröd att göra =)

 

3 thoughts on “Me & my Calvin …

  1. Hej Michela! Skulle du kunna göra ett inlägg där du visar vilka sminkprodukter du använder. Din favoritparfym. Sen undrar jag om du samlar på något.MVH. Melinda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *