Sista dagen i London …

Klockan är snart 1 på natten och här ligger vi i sängar och soffor efter att tillsammans ha tillbringat 2 nätter-3 dagar i den fantastiska staden som London är.

Det går inte att annat än att erkänna att resan har varit mer en sådan där shopping trip än den kulturella som man uppskattar mer och mer som vuxen.

Har man tonåringar med sig och de är även tjejer så är det svårt att inte föredra Primark, VS och alla andra butiker framför British Museum  eller St. Paul Cathedral men så var denna trip för deras skull så bara att flyta med för oss mammisar =)

Det som är roligt med en sådan STOR butik som Primark är de låga priserna då våra flickor är fortfarande i den åldern då kvantiteten värderas mer än kvalitén på shoppingen.

Med åldern kommer mer insikten att ”hellre en sak än flera om det är rätt sak” och just därför kunde jag inte annat än att sukta över den där svarta Chanel väskan med guldkedja som är så snygg till en casual outfit, den där weekendsbagen från LV som jag velat ha sedan 3 år tillbaka och nästan ett måste för mig som är ibland iväg 1-2 nätter (förstår inte hur jag har klarar mig utan den) eller den där trenchcoat från Burberry i den perfekta bruna nyansen och i den klassiska modellen som gör ett sådant plagg tidlös och alltid rätt.

Vi hade fram till 14 idag på oss för att göra lite butikerna på de där gatorna där man gärna skulle vilja ha en våning: Oxford Street eller Regency Street.

Ljög lite här ovan då jag har faktiskt köpt något till mig själv kom jag på: en skjorta, ett linne och en behå från CK. Skjortan skall följa med till Montana för den är så mycket jag =)

Även Linda handlade någon tisha och någon sweater  men efter det gick vi och satte oss med ett glas rosé på en av de mysiga bakgator som finns medan tjejerna gick till Zara, Forever 21 och flera.

Holly hade fått ”uppdraget” att köpa tröjor från Gap till pappans sambos barn och så gulligt att se de små söta munktröjor som de kommer självklart att bli så glada över.

Linda letade fram Gap redan första dagen och en söt lila och en blå samt tishor som en extra överraskning köptes in av Holly till de medan Nicole köpte söta tishor till sin bror.

Bara att inse, för övrigt, att våra tonåringar är i den åldern då man inte behöver vara som en skugga efter men kan sitta ett par hundra meter ifrån så att de kan gå och njuta bland kläder, skor och accessoarer alldeles själva utan några mammor som går och tycker ”Skall du verkligen köpa just det?” Finns nämligen nog inget jobbigare än de orden när man så gärna vill själv =)

IMG_4771

Efter shoppingen njöt de av de underbara goda jordgubbar med choklad signerade Godiva som vi hade mer eller mindre pratat om sedan vi kom till London <3

IMG_4780

120:- för 5 chokladdoppade jordgubbar, helt klart en lukrativ business …

Vi satte oss sedan på uteserveringen på den italienska restaurangen ”Piccolino”, tjejerna valde var sin pasta rätt medan Linda och jag delade på en god pizza med parmesan ost och basilika …

IMG_4775

Mätta och lite rundare kring magen var det bara att återvända till vårt något enklare hotel med bästa läge, hämta väskorna, ta taxi, expresståg till flygplatsen och flyget hem till Sverige och vardagen igen…

På väg och kunde inte låta bli att fota Linda i sina snygga Miss Me Jeans som nu även är i märkesrean.

IMG_4764

Här lilla skylten till vårt hotel =)

IMG_4763

Tjejernas favorit från resan var Mamma Mia musikalen så åker du hit med tonåringar så kanske du också tycker att den upplevelsen är värd sina pengar <3

Buongiorno <3

Fredag nu och har varit i butiken sedan kl. 8.30 då det är mycket arbete nu precis utanför butiken och på nedre våning här inne i och med den där kanalen som skall passera här utanför … Spännande och rätt så stökigt just nu får jag ändå erkänna =)

Lite trött efter vår lilla resa och med ett rörigt hem som väntar MEN efter en väns besök skall min lilla och jag njuta av en myskväll då vädret bäddar verkligen för det och på kvällen lite fotboll.

Avlutar med att italienska Superga skorna är sänkta till 499:- ifall du behöver ett par nya eller vill testa dessa klassiska sneakers som passar till jeans som till klänning nu när de är lite extra billiga  <3

HÄR finner du de i alla de ljuvliga nyanserna som finns hos oss.

995e4692f5a9eb20629ff2ff6c2b40f8

 

 

2 thoughts on “Sista dagen i London …

  1. Hej

    Välkommen hem
    Grattis till LV resväskan, jag skulle vilja ha en också…Jag är stolt ägare av en annan LV väska, älskar den. Är väskorna billigare i London eller är de som här?
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *