Mamma Mia i London …

Idag efter Harrods tog vi en lunch på Rain Forest där temat är just att inredningen skall påminna om en regnskog med djur, vattenfall och en massa grönska.

IMG_4720

IMG_4728

Efter att ha suttit en stund och ätit gick vi till Oxford Street, till en av de många ställen som säljer biljetter till alla de musikalen som visas här i London då vi var lite sugna på att ta flickorna och oss själva på Abbas”Mamma Mia”.

Biljetterna kostade 900:-/styck och var egentligen alldeles för dyra men så fanns verkligen från vår sida den där önskan om att bjuda på den där mysiga upplevelsen som sätter guldkant på resan och det gjorde verkligen det.

På väg mot Convent Garden där de flesta teatrar finns på kort avstånd mellan varandra tog vi en sådan där dagens outfit bild. Otroligt skön och tidlös och finns under varumärket Gestuz (både byxan och toppen heter Clary) hos www.lavendettaclothing.se <3

IMG_4731

Vissa plagg trivs man bara så bra i <3

IMG_0411

Musikalen alltså … Vi älskade den och då vi blev uppgraderade till bästa platserna så fick vi njuta av den på lite närmare håll.

Vi stod upp i slutet och dansade, klappade på händerna och sjöng med för musiken är bara helt fantastisk!

IMG_4749

Dessa två var helt tagna av den och nu när klockan är midnatt här så spelas Abba musiken högt här i vårt rum.

Linda och jag har självklart bjudit på lite dans medan de skakade på huvudet men vi gör oss inte … Jag tycker att Linda har en stor talang och hon tycker detsamma om mig så det räcker för oss =)

IMG_4751

IMG_4755

Medan musiken spelas så testar tjejerna sina masker och jag hoppas verkligen att de tar av sig de snart för om jag vaknar mitt i natten och ser de så här kommer jag att ropa högt kan jag lova, SCARY! =)

IMG_4757

Nu skall jag nana kudden för imorgon skall vi packa ihop våra grejer och lämna resväskorna i receptionen för att göra staden de sista timmarna innan vi skall ta oss tillbaka till flygplatsen för att landa lite senare imorgon kväll <3

Önskar dig nu godnatt <3

 

2 thoughts on “Mamma Mia i London …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *