Från Mariella Inredningar …

Buonasera strax före Sverige & Italien matchen som ikväll går samtidigt!

Innan butiksöppning idag sprang jag in på Mariella för att köpa några handdukar från Lexington då jag verkligen gillar när de är fluffigt nya & extra mjuka. Köpte de i ljusblått (visar senare) då jag var trött på de gråa och ville få in lite ljusa färger.

Självklart passade jag på att titta runt lite, att köpa en ny badrumsmatta från Missoni som matchar de nya handdukar och att ”investera” i någon tallrik från Mateus … Köper lite då och då, när jag vill ge mig själv den där onödiga presenten till hemmet <3

En M och en N mugg borde mini Castellari och jag ha kanske i vår lägenhet …

IMG_4348

(Min tisha är från italienska London Ink & jeansen är Please Jeans Bologna)

Hur vackra är inte dessa koppar då?

Bara jobbigt att titta runt i butiken för nu vill jag även ha den vita morgonrocken från Lexington som hängde där och som bara ropade på mig …

IMG_4360

IMG_4358

Ge mig =)

IMG_4362

Glömde visa att jag även bytte ena kudden till soffan på balkongen så nu ser det ut så här i min kuddhörna där ute =)

IMG_3699

Nu är det dags att ladda upp för en kväll med fotboll … Italien är klar men skall spela samtidigt som Sveriges avgörande match mot Belgien. Spännande!

Kram

 

2 thoughts on “Från Mariella Inredningar …

  1. Hej Michela, Annika från Gbg, länge sedan . Om jag nu skulle ta mig till Borås i sommar för att kolla in din fina butik .Du är så härlig med dina rop , jag är likadan köper lite Lexington då och då och Mateus porslin med .Är dock lite tråkig och köpet vita tallrikar med spets .Jag läser din blogg varje kväll innan jag lägger mig , har blivit en liten kvällsrutin .
    Får mig många skratt om likheter .Visst är det roligt när man tror att ingen tänker som jag he he .Jag med mina Superga guldskor som jag ät så nöjd med .Hoppas du får em fin helg . Stor kram Annika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *