Lexington & Missoni …

Det finns få saker som gör mig så avkopplande som att se de jag älskar må bra. Detta skriver jag medan jag ser Knut ligga på rygg med tassarna uppåt på en mjuk och skön filt under bordet i butiken. Den där lilla vovven kan kosten av att njuta av livet utan att behöva göra något ”speciellt” <3

Igår kväll efter matchen tog jag fram mina nya köp från Lexington & Missoni …

IMG_4378

Självklart har jag en hand & body lotion från Australiens coola brand Damselfly som med sina kaxiga texter kan inte annat än att gillas.

IMG_4384

IMG_4387

IMG_4375

Har nu även laddat upp med de där krämarna som är som guld för oss som gillar att investera i en bra hud eller att försöka göra det som går för att ta hand om den. Visst kan jag sola ibland men i min dagliga routin är jag väldigt mån om det där ansiktet som jag har fått.

Dr Obagi krämarna från Los Angeles anses av flera vara de bästa på marknaden och om du inte har testat googla, läs och hör med de som har använt detta märke för jag är såld och skulle aldrig göra ”reklam” för någon annan serie krämer i min blog.

Märket säljs bland annat på Klinik Villastan i Borås och på City Laser i Göteborg om du vill testa, önska dig eller bara be om  information.

IMG_4379

Nu har jag precis fått ett sms från Nicole som läääääängtar till våra 3 dagar i London! Att hon får spendera dessa med kompisen Holly gör inte saken värre så klart =) Hon mässade att Target finns i London vilket verkar vara en sådan där kedja med billigare priser som lockar tonåringarna? Misstänker att Linda och jag kommer att sätta oss med en kaffe medan de springer runt bland alla hyllor i ett par timmar =)

Nu skall jag ta hand om butiken och har sysselsatt mig med att ta upp lite av märkesrean som är i webshopen.

Idag har jag öppet 11-18 men så har jag stängt både midsommarafton samt midsommardagen <3

3 thoughts on “Lexington & Missoni …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *