For Love and Lemons & Steve Madden …

En regnig dag här i småstaden men ibland behövs en sådan dag för att rena upp lite luften … Hoppas dock att sommaren är tillbaka imorgon <3

Imorse innan öppning av butiken gick jag och köpte lite rosé till helgen och så en tisha i italienska färger att ta på mig till den viktiga EM matchen Sverige – Italien på fredag =) Passade även på att ”investera” i ett par nya löparskor för har man som mig löpt 5 ggr på 3 månader så får jag kanske kalla mig för löperska? =) Klarade iaf. milen utan träning så det kan nu bara bli bättre nu.

Förutom mina små och större inköp och ärenden på stan hann jag även prova Gianna Dress från LA märket For Love & Lemons.

Klänningen är en av märkets storsäljare och lätt att förstå varför enligt mig. I klänningen finns även en body i färgen nude så att du inte visar så mycket som du kanske tror.

Här ser ni klänningen på kända italienska bloggerska Chiara Ferragni under Coachella festivalen.

2016-coachella-chiara-ferragni-for-love-and-lemons-gianna-dress

Och här på en mer kurvig och inte lika ung kropp…

IMG_9518

När det gäller For Love & Lemons så skall man alltid gå upp en storlek då märket är väldigt petité trots att det är amerikanskt och en fördel om du inte har en allt för stor byst då vissa urringningar blir lite väl avslöjande annars som du kanske förstår =)

13445786_10153730308993660_5737185899663099345_n

En riktig läcker klänning som du kan använda även på hösten & vintern med en skninnjacka på och varför inte ett par lägre boots/kängor för att dressa ner den lite?

Apropå skor så hade jag två kunder idag som roade sig med att prova snyggo skorna från Steve Madden.

Kunde inte låta bli att ta en bild …

IMG_9513

Klänningen och skorna finns hos www.lavendettaclothing.se <3

Om en timma är det dags att stänga butiken och ikväll längtar jag lite extra efter att komma hem för att läsa och njuta av en skön kväll. Tycker nämligen att det är extra skönt att vara hemma när det har eller regnar.

Öppna fönster och höra ljudet av regnet … älskar det <3

 

4 thoughts on “For Love and Lemons & Steve Madden …

  1. Klart man är .du förtjänar o höra de för du är jätte fin o du jobbar hårt för o hålla dej i trim. Inte lätt o kombinera barn driva företag o se snygg ut. Sagt av en kille på 33 kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *