Säger det på engelska …

Snart dags att möta upp min dotter som har nu på morgonen firat sin bror som fyller år och som idag får det han har önskat sig mest: en hamster.

Min väninna Linda ringde igår för att berätta med skratt i rösten att hennes dotter Holly & Nicole pratade i telefon och att Holly hade frågat Nicole vad han skulle få i present. ”Holly, det kan jag inte säga det då Albin är precis bredvid mig men säger det på engelska … an hamster”.

När jag hörde detta skrattade jag så att tårarna rann för mamma mia vad fel & sött det kan bli ibland …

Kan bara ana hur glad han lär bli när han blir överraskad (troligtvis i skrivande stund) med sång, frukost och paket och så möter jag upp min egna ”lilla” vid butiken om en timma för att lämna Knut till Lindas föräldrar (tusen tack för att ni ställer upp och hjälper mig) och ta tåget för en mamma & dotter utflykt där tjejerna själva får styra innehållet (nästan om inte annat)

Min lördags date igår =) <3

13413112_10153722575963660_8299492033746568666_n

Solen skiner redan trots att klockan inte ens har hunnit bli 8 och jag önskar er en fantastisk söndag <3

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *