Such a f—– ing lady …

Ett bad och en day cream från Damselfly från Australien som jag nu har på mig. Älskar att bada och smörja in mig med bra produkter som verkligen absorberas av huden för att lämna en skön behaglig känsla och doft på huden.

Älskar den kaxiga texten och denna hand och body cream finner du hos www.lavendettaclothing.se <3

IMG_4088

Nicole är på sin första bröllop. Hennes extra mammas syster med man gifter sig och hon skickade bild på sig själv i en royal blå klänning. Kan bara tänka mig den vuxen känsla hon har just nu när hon får dela en sådan viktig dag <3

Själv skall jag njuta av en skön lördag kväll med fotboll på tv och en spännande bok då imorgon skall jag upp tidigt och packa ordrar innan Nicole och jag träffas för att möta upp Linda och Holly i Stockholm.

Glöm inte att om du handlar hos lavendettaclothing.se fram till måndag kl. 18 och Sverige eller Italien vinner EM så får du hälften av pengarna tillbaka på din lagda order om du mailar mig namn och ordernr och om just ett av dessa två länder blir EM nya mästare.

Passa på för chansen finns alltid <3

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *