Jordgubbar & grädde …

Min dag startade med en kopp kaffe med en vän som jag ej har träffat på 6 år då han ej är boråsare men har valt istället livet i huvudstaden där han jobbar med finansmarknaden … Inte riktigt min värld direkt =)

Häromdagen fick jag upp på facebook gamla bilder och kunde inte sluta skratta när bilden på mina jordgubbar med grädde dök upp och väckte minnen på de skratten med tårar jag hade då … Visade för Linda som var då hos mig och även hon kunde inte sluta skratta =)

Det var nog runt Jul för 4 år sedan jag såg denna söta bild på tomtar gjorda med jordgubbar och grädde… Två max tre ingredienser som inte kräver något … Hur svårt kunde det bli minns jag när jag bestämde mig för att överraska min dotter med lite mys …

Så här ser inspo bilden ut.

376677_497898140236147_1675764408_n

Bara att skära jordgubbarna i två, fluffa lite grädde och fixa ngt som ögon …

Nu skall du få se mina egna som blev om inte annat personliga =)

IMGP7505

Hahaha! Det räcker att jag ser bilden för att sitta här på jobbet och skratta … Mamma mia, vad dålig jag är på allt sånt här men å andra sidan så roligt jag ändå tyckte att resultatet blev så finner nog det mer värdefullt än en lyckad variant =)

 

One thought on “Jordgubbar & grädde …

  1. Låter mysigt London är ett perfekt ställe att åka till in man vill att romantiken ska flöda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *