Gröna Lund & Strandbryggan …

Idag vid 13.30 kom Nicole och jag med tåget till centralstationen i Stockholm.

På streckan mellan Skövde och huvudstaden kunde jag inte hålla huvudet uppe och somnade om och om genom att nacken bara föll =) Ni vet .. de där stunderna som man önskar ingen ser men i mitt fall hade jag två damer som min dotter sa tittade lite roade på mig. Ibland får man helt enkelt bjuda på den mänskliga faktorn att man är trött =)

Vi tog taxi till hotellet och där mötte vi upp Linda & Holly för att sedan tillsammans åka till Gröna Lund som var tjejernas förslag idag.

Lite mer gammaldags i stilen än Liseberg och betydligt mindre men har sin charm med dess fantastiska läge men inte min grej. Linda och jag satt och drack kaffe och pratade medan flickorna åkte på de olika attraktionerna. Vi anslöt oss när det var dags för lite spel men som vanligt, ingen vidare tur =)

Passade på att ställa till med ett lite spektakel  när jag skulle upp för trapporna (de som rör sig i ojämn takt =) Med en väska på axeln och en rädsla för att kameran skulle ramla så tappade jag takten och Linda som gick bakom mig fick sig några skratt kan jag säga … Hon tycker med stor sarkasm att jag var lite lik ”cat woman”, dvs. den sista jag såg ut som men kom upp och kom ner =)

Sitter/står hellre ner på stadig mark helt enkelt … Efter att vi spelade bort några kronor förgäves så gick vi mot Strandbryggan Sea Club för att njuta av en sen lunch/tidig middag <3

IMG_4187 IMG_4199

IMG_4163

Vi mammor njöt av en god sallad, flickorna av goda hamburgare och så satt vi där och njöt av den där livskvalitén som en sådan söndag eftermiddag kan bjuda på …

Våra små sötnosar som är nu i den ålder som även kan låna tröjor från oss (min gjorde det nämligen då jag känner igen den där Moschino tröjan =)

IMG_9208

En god sallad, ett glas rosé, nöjda döttrar och vackert väder en ledig söndag. Ibland behövs det inte så mycket mer <3

IMG_4192

IMG_4164

Nu spelas det spel, Linda spelar Kent och jag tittar snabbt in med ett kortare inlägg…

Dags för oss att säga godnatt från huvudstaden <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *