Stockholm, Magnum glass & forza Italia!!! …

Imorse vaknade vi vid 730 lite lagom trötta men med viljan att vara ifrån hotellet kl. 10 för att ta del av de timmarna som var kvar innan tåget väntade för att ta oss hem igen.

Om tjejerna igår kväll somnade med orden att de skulle upp och träna på hotellets gym samt bada i relaxen så ändrades detta imorse då de ville ligga kvar den där extra stunden som då inte möjliggjorde tid för träning. Som över 40 har vi mammor lärt oss att vi inte ens försöker inbilla oss själva eller varandra att vi skulle åka till Stockholm en dag för att träna =)

Efter en god frukost utan stress packade vi ihop våra grejer för att lämna in de i receptionen och göra lite stan. Varmare än igår tack och lov. Sturegallerian, Mathilde och NK.

IMG_4206

Första stoppet för att de fick handla CK underkläder och åter insåg jag att Nicole hade på sig något som är mitt, min tisha från Karl Lagerfeld <3 Bäst att köpa henne egna kläder helt enkelt så att jag får ha mina ifred …

IMG_4202

Just på NK precis vid entrén stannade tjejerna med stora ögon då man kunde få göra sin egen Magnum glass. Killen bakom disken sa med glimten i ögat att ”de skulle se honom som sin egen Anden i flaskan” som kunde trolla fram den glassen de helst ville ha medan Linda och jag undrade om vi kunde komma med andra önskemål att uppfylla (listan är lång nämligen =)

IMG_4210

Rena paradiset för Magnum glass älskare som de är och vi betalade glatt 50:- för detta…

IMG_4211

Nicoles egen designed glass =)

IMG_4213

Och här fick de sitta en stund och äta upp sina egna mumsiga och vackra glassar …

IMG_4220

Linda och jag satte oss på uteserveringen på Fridays då våra töser ville gå till Hollister i Gallerian. Vi njöt av ett glas rosé medan de spenderade nog 30 minuter där inne för att ringa till oss och säga att de hade hittat var sin likadan drömklänning …

Ni vet ”just DEN som de alltid har sökt i sina 13 åriga liv” =)

IMG_4226

Ja, ja, ja …  Linda och jag mötte upp de på Hollister och kunde inte motstå deras vädjande ögon om deras önskemål att ta med sig just de klänningarna till London och få vara ”twins” =))))

Ibland är det rätt så kul att få skämma bort precis som det är roligt att själv bli bortskämd =)

Nöjda med shoppingen tog vi en lunch på en av de mysiga uteserveringarna vid Sturegallerian och den här tjejen alltså <3

IMG_4250

Självklart bjuder jag på min dagens klädsel denna soliga förmiddag i huvudstaden: Vita Please Jeans, privat linne som jag ej minns märket på och kaftan från Jsquad.

IMG_9370

Vid 16 var vi på stationen för att ta farväl av Linda som skulle till Örebro då hon jobbar hela helgen medan vi satte oss på tåget mot småstaden.

Mysiga 26 timmar <3

IMG_9365

London om 2 veckor nästa gång <3<3<3<3

Kl. 20 var vi hemma i Borås igen, mötte upp Lindas pappa då hennes snälla föräldrar hade passat Kunt (TACK!!!) och så var det bara hemma för att titta på fotbollen. Missade Sverige matchen som visst var inget att se (enligt vad jag hörde) MEN Italien matchen var verkligen något att se så det är med ett litet leende på läpparna jag inväntar matchen på fredag och tro mig … Italiensk landslagströja kommer jag att ha på mig när alla är blå/gula …

Det ligger lite i min natur att gå emot strömmen ibland =)

IMG_9364

 

 

 

 

4 thoughts on “Stockholm, Magnum glass & forza Italia!!! …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *