Nya möbler till balkongen …

Buongiorno <3

Igår kväll hade jag en sådan där mysig kväll som påbörjade med den glada överraskningen att mina nya möbler till balkongen levererades vid 19 tiden.

En vän försöker lära mig att inte ta en ”det går inte”  men att ifrågasätta och vara på för att få sin vilja igenom. Tror nämligen att med åren har jag blivit lite för mjäkig gällande sådant. Vill inte besvära helt enkelt med konsekvensen att vissa saker händer inte så klart eller sker längre fram i tiden.

Igår bevisade han helt enkelt att möblerna kunde levereras samma dag istället för att behöva vänta i några dagar som jag trodde och inte ifrågasatte.

Vi  satt sedan resten av kvällen precis där, vi hade helt enkelt invigning av dessa nya möbler med ett glas rosé och en massa prat om mycket och inget …

Skickade ett kort till min dotter för att visa vad som väntade hemma när hon kommer idag <3

IMG_8612

Imorse satt jag åter där och njöt av en kopp kaffe innan jag gick till min tandläkare Per Erlandsson som jag träffar 2 ggr om året. Föredrar nämligen att ha lite koll på de där tänderna och som vanligt fick jag reda att jag är lite för hårdhänt gällande tandborstningen … ”Michela, tänderna blir inte vitare för att du borstar de mer eller hårdare” … Suck, det trodde jag =)

Innan öppning sprang jag in hos inredningsbutiken Mariella för att låna hem två Missoni kuddar och så köpte jag två små söta ljushållare från Mateus… Visar ikväll när jag är hemma igen och kan fota allt på sin plats…

Gissar nämligen att balkongen är min nya favoritplats i hemmet <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *