Hale Bob klänning i sommarvärmen …

Mamma mia vilket ljuvligt värme vi har här i småstaden denna tisdag.

Skiner solen även på dig? Tänk vad skönt om vi kunde få ha en skön varm sommar i år med kanske någon enstaka kväll med lite regn för att friska upp lite. Vi hade verkligen behövt mycket sol innan hösten är tillbaka igen så håller tummarna för att alla våra semestersugna barn och vuxna får möjligheten att njuta av en skön svensk sommar när den är som bäst.

Tanken att ta på mig ett par jeans fanns inte riktigt idag då jag vet att det blir lite extra varmt i butiken så drog på mig min älskade färgglada klänning från Hale Bob.

Det finurliga med dessa klänningar är just att man även kan använda de till vardags med ett par sneakers eller flippisar.

IMG_3643

Nu har jag haft mina extensions i några dagar, tvättat håret och kan därför uttala mig om de.

Det har hänt att jag har haft hår som verkligen såg väldigt bra ut vid insättningen för att efter bara 1 tvätt bli rena Svinto håret.

Mjukare och skönare har jag nog aldrig haft och till er som har frågat så är dessa från internationella märket Belmain och finns hos Toupema Belgal.

Gjorde mina hos Malena på salong Youniqe här i Borås så där kan man göra extensions med just hår från detta märke.

Ser att jag behöver även färga håret men det får vänta till nästa vecka. Får helt enkelt intala mig att det är lite snyggt att utväxten syns =)

Startade min dag med frukostbuffé med Tania och ikväll blir det rosé och om det blir på balkongen eller inte återstår att se…

Tror nämligen att möblerna är beställda på riktigt nu så längtar så efter att få sätta mig där förhoppningsvis redan i veckan <3

Njut i solen om du kan, själv har jag dörren öppen för att få in lite sommaren …

 

 

One thought on “Hale Bob klänning i sommarvärmen …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *