Lite inredning till balkongen …

Dagen har blivit varmare och varmare i butiken så både Knut och jag var nog rätt så nöjda över att få lämna jobbet för att komma hem och lägga oss i den nya soffan på balkongen.

Placerade kuddarna jag lånade hem tidigare idag och tror att den enda jag skall byta ut är den som går i ”brända” toner och kommer att välja samma kudde men i rosa. Även om jag inte är pink av mig i vanliga fall så tror jag att rosa och grått är snyggare tillsammans.

IMG_3666

IMG_3663

Självklart stannade jag och köpte en blomma med kruka på vägen hem och så dagens inköpta små ljuslyktor i bubbel serien från Mateus <3

IMG_3672

En till i vår lilla famiglia son njuter av balkongen…

IMG_3684

Får erkänna att jag hämtade ett glas rosé från gårdagens öppnade flaska och ligger nu här och verkligen njuter på det där sättet som vi italienare kan … Il dolce far niente = det ljuvliga i att inte göra något är precis vad jag ägnar mig åt nu under en stund innan Nicole kommer hem från Liserberg och lite annat måste göras …

Tror nästan att jag skulle vilja sova här inatt, så skönt tycker jag att det är <3

LURZ1598

T-shirten från Juicy Couture som jag har på bild finns endast 2 stycken kvar av, 1/S & 1/M, pris: 899:- HÄR <3

Nu skall jag boka tåg till Skövde på fredag då studentfest väntar där och fortfarande lite osäker om jag skall åka hem på kvällen eller åka tidigt på lördag. Man vill ju inte missa något =)

Nu skall jag fortsätta njuta här <3

2 thoughts on “Lite inredning till balkongen …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *