Att bli inbjuden på studentfest …

Nicole har precis lagt sig till tonerna av en egen komponerad sång. Nog ingen i vår lilla famiglia som kommer att göra succé som sångerska =)

Vi är bra på mycket men låt oss erkänna även sämre på mycket annat… Lika lätt som jag skulle kunna skriva en lång lista på mina bättre egenskaper, lika lång skulle listan bli över sådant som jag faktiskt är dålig på. Inte lika roligt kanske att skriva en sådan men självinsikt är nog viktig =)

Apropå något som engagerar många just nu <3

Bal på gång för flera av mina kunder …

Butiken besöks ofta av förväntansfulla tjejer som söker efter de där rätta örhängen att matcha till den redan köpta klänningen.

Smycken kan man vänta att köpa in i det sista till skillnad från klänningen som nog är ett välplanerad inköp. Har själv sålt några till den där kvällen som man nog längtar efter som tjej då drömmen om ”en bal på slottet” är då lite verkligare …

Gulligt när mobilen tas fram så att jag kan få se vilka klänningar de har valt till balen. Mysigt att de vill dela med sig av detta till just mig som de egentligen inte har någon anknytning till förutom att jag kan kanske komma med min egna lilla åsikt om rätt smycken till just den klänningen.

Upplever själv att idag lägger man mer fokus på örhängen medan halsband är mer eller mindre borta ur bilden.

Örhängen och kanske ett armband men inte till ett större halsband och visst kan man blanda silver och guld. Man skall inte matcha för mycket …

IMG_3446

Det dröjer några år innan det är dags för studentfest och bal här hemma då Nicole är bara 13 1/2 men nästa fredag är jag inbjuden på just en studentfest som jag verkligen ser fram emot att gå på …

Johannas dotter Lisa- Marie tar nämligen studenten och om jag känner min väninna väl så kommer detta att engagera henne hela veckan då inget kommer att lämnas åt slumpen i förberedelserna för denna dag och firande. Att hon tömde lagret på glas på Ikea häromdagen är därför inget som förvånar mig =)

Här en del av den mysiga inbjudan och hur söt är inte L-M som Pippi?

IMG_4895-980x475

Har du själv barn som tar studenten i år? Hur firar ni? I Italien finns inte riktigt den traditionen så inget jag är uppvuxen med men då jag jobbade som gymnasielärare i 6 år bjöd mina elever mig på deras bal  för att även jag skulle få uppleva den från insidan med röda mattan och tre rätters middag på Grand som traditionen vill för gymnasieskolorna i Borås.

Nu är snart klockan 23, jag gäspar och linserna är lite torra =) så dags att lägga sig i guess …

Buonanotte <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *