Inköp i Oslo …

Buonasera <3

Vid 5 imorse gick jag ut med Knut för att rasta honom innan min road trip till Oslo för att där besöka ett showroom som bland annat har agenturen för vårt fantastiska amerikanska märke Hale Bob.

När jag var hemma i Bologna för 1 år sedan och strosade bland mina favorit butiker i staden såg jag i en av de fantastiska butikerna kläder från  just detta brand. Som en liten spion tog jag fram mobilen, ställde den på ljudlös och fotade för att komma ihåg det namnet.

Väl tillbaka i Sverige var det bara att inse att jag hade fortfarande inte glömt plaggen som hade lockat mina ögon och som skiljer sig från mängden för sina fantastiska print, exklusiva känsla och de underbara färgerna som kombineras så som få kan.

Mailade därför till USA och fick ett mail tillbaka med namnet på just den agenturen som jag besökte idag för andra gången.

Dessa två blusar kommer i augusti  men HÄR finner du både nya för säsongen och några i vår märkesrea <3

Färgerna och printen är mycket snyggare i verkligheten än på bilderna i webshopen men här nedan ser du hur mycket skarpare färgerna är in real life…

IMG_3390

IMG_3389

Fick även med mig hem ytterligare några nyheter för säsongen som finns nu redan ute HÄR <3

Här jobbas det fram till mitt i natten nämligen =)

IMG_3387

IMG_3396

Förutom dessa kommer till hösten självklart även nyheter från skjortmärket By Me vars kortärmade skjortor har verkligen uppskattats av er kunder för sin fina passform, underbara kvalité och för att en snygg skjorta blus måste man helt enkelt ha …

Tredje inköpta märke blev ett danskt märke på smycken för om vi i Sverige älskar Lily and Rose så kommer snart till butiken det märket som har tagit Danmark med storm och som har sponsrat hela ”Let s dance” gänget i vårt grannland och som bloggerskor bara uppmärksammar… Snart hos oss <3

Bilder kommer när varorna har anlänt …

IMG_3397

Detta showroom ligger i ett område med just flera andra och så kunde men inte annat än att le över alla Teslor som stod parkerade utanför.

IMG_3386

Kan inte riktigt hjälpa att jag tycker att det är lite märkligt att man skall ”ladda” sin bil för jag skulle säkert glömma den rätt så viktiga detaljen … Vad händer då?  Blir man inte som ägare av en Tesla lite stressad över att behöva hitta något ställe där man kan ladda bilen vid längre körningar?

Klockan är 2330 och med tanke på att jag gick upp så tidigt är det nu dags för min del att lägga mig och sova lite.

Idag har det varit sommarväder här i Borås (24 grader) men nu när mörkret faller så börjar det regna vilket jag älskar när det är dags att sova.

Att ha fönstret öppet och få in regn doften och somna med ljudet av regnet… Ä L S K A R det <3

Önskar dig nu en skön natt sömn, Knut ligger och sover redan och matte skall nu göra detsamma…

2 thoughts on “Inköp i Oslo …

 1. Hej! Först å främst måste jag tacka för din härliga blogg med en skön mix av snygga kläder och av din fina familj och dina äventyr. Speciellt det som kommer till hösten:-)….. Jag är så sugen på att beställa den fina kortärmade blusen från By Me men vill höra hur den är i strl. Brukar man få gå upp i strl på denna? Jag är strl 42 men har en ngt större byst så jag undrar om man kan hålla sig till sin normala strl. Tycker denna blus är riktigt snygg! Ha en fin kväll.

  1. Tack snälla Petra för att du följer trots att jag tycker själv ibland att bloggen handlar nästan enbart av jobb som dock är min dagliga verklighet =)
   Tycker nog att du kan ha samma storlek som du brukar ha för blusarna är stretchiga och passar även för oss som har större byst =)
   Den är verkligen snygg så en bra blus till de flesta outfit.

   Detsamma till dig!
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *