Nyårslöften i slutet på maj …

Igår kollapsade jag mer eller mindre i sängen då tröttheten efter senaste tidiga morgnar och sena kvällar har påverkat mig =)

Skönt att vakna dock utvilad så gick direkt till jobbet för att packa alla underbara ordrar som kommit under helgen och för att sedan gå och få en skön ansiktsbehandling med dock lite sting för jag älskar sådant som påverkar och som inte bara är skönt för stunden.

Den känslan av ren glansig hud, jag bara älskar den och så nöjd att jag har börjat med jämna mellanrum ge mig själv den här typen av behandling i present efter att jag inte unnat mig detta i flera år.

Nu återstår den där nyårslöften om träning och kost … Ni vet den som borde ha påbörjats i januari men som fortfarande inte riktigt har infriat sig? =)

Har dock börjat med att köpa lite nya träningskläder, ett steg i rätt riktning tycker jag allt =) Måste bara investera i nya träningsskor också vilket jag tänkte göra nästa vecka.

Här ser du min nya set, den som skall göra att det känns lite lättare att gå till gymmet =) Detta svenska stilfulla märke heter Wallderinska och det svåraste när man går in på deras hemsida är valet av färgkombinationer av den enkla anledningen att man gillar alla …

13267756_10153678677773660_108366361134152386_n

Min väninna Mikaela har idag frågat mig om vi inte kan springa Midnattsloppet i Stockholm då hon behöver ha mål och fokusera på lite annat just nu så ikväll skall vi allt se till att anmäla oss på detta för 1 mil skall vi nog kunna klara av om det inte är någon press på tiden …

Från träningskläder och löpning till lite elegant glitter i DENNA underbara klänning i loose fit model från Valerie (1/34, 1/36, 1/38 kvar)

Ni vet en sådan där skön som inte sitter åt och som utstrålar enkel elegans i och med sina gråa silvriga toner. Priset på 1499:- tycker jag är också rätt så fantastisk för att komma från Valerie <3

En storlek 38 på mig och …

13237742_10153678377018660_3399661701601214121_n

… en storlek 34 på Mikkan =) Hon har nämligen förstått det där med att ett nyårslöfte brukar man verkställa i januari och inte i slutet på maj =)

IMG_7979

Man kan självklart välja en sko med klack men inte helt fel heller till klassiska Superga skor.

Idag har jag annars städning på G och imorgon skall jag upp åter vid 530 då jag skall vara i Oslo vid 11 för att köpa in Hale Bob höst/vinter 2016.

Längtar efter att frossa bland alla läckra färger och print som detta fantastiska amerikanska märke bjuder på så en road trip väntar imorgon med kaffe i bilen, musik och mys <3

Nu skall jag fortsätta att skicka bilder till min dotter på allt jag hittar i hennes skåp (skräp) … Samlar nämligen lite bevis på att hon inte riktigt har hållit det hon lovade mig =) Minns dessvärre inte riktigt hur jag var gällande den biten i hennes ålder … men när slutar tonårstiden egentligen?

Nu skall jag fortsätta och städa här hemma och önskar dig en skön kväll … Här i Borås är det sommarväder så en hel fantastisk kväll <3

 

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *