Att sitta och prata om relationer …

Buongiorno <3

Precis hemkommen från jobb i butiken, tagit ett bad och bytt om till mysbyxor för det finns inget skönare än Juicy …  Så här såg det ut i Stadsparken när vi gick igenom den på väg hem.

IMG_3360

IMG_3361

IMG_3363

Igår kväll kom min väninna Linda och hämtade mig och så med lite thai mat i bilen åkte vi till fina Anna som välkomnade oss hem till sig för en skön fredag kväll med mat, godis, lite Let s dance i bakgrunden och tjejprat =)

Nu när man är över 40 så handlar det dock inte alltid konversationer om killar men framförallt om relationer i sig och då sådana som vänskapsrelationer, sådana mellan föräldrar/barn, jobb relationer och you name it ..

Som människa samlar man alltid på sig en rätt så stor portion av erfarenheter med åren och ibland förstår man bara inte hur andra resonerar och beter sig. Vi människor är helt enkelt väldigt väldigt märkliga och står för det mesta oss själva närmast.

Vissa skapar mycket drama kring sig i tron att de blir populära iom. det.

Att prata/ljuga/skiva illa om andra för att få nya bekantskaper/vänner är ju ett rätt så känt fenomen medan vissa föräldrar efter en skilsmässa beter sig som små barn och kan inte svara på den andre förälderns sms gällande huruvida den andra kan få ha en vecka ledighet med sin dotter, eller lämnar inte in det de borde så att alla kan gå vidare i sina respektive liv.

Att provocera, ignorera, förtala … ja, mycket gör vi oss människor skyldiga till och ibland blir vi nog mer och mer osäkra på vilka som verkligen är våra vänner då vänskap är en sådan där skör relation som man kan stänga av på 1 minut om det inte längre passar.

Vi är intressanta och opålitliga i mån och mycket men så spricker kanske ibland den fasaden som byggde på att snacka skit om andra eller att anklaga den andre föräldern för allt.

Förutom att prata om relationer så pratade vi dock även om ansträngningsinkontinens (mer om det längre fram =), valpar och om det där som igår engagerade nog många här i Sverige som satt med en teve på.

 Vem skulle bli vinnaren av årets upplaga av Let´s dance bli?

Jag höll på Bianca då jag tyckte att hennes rörelse var mjukare, sexigare, kvinnligare men så blev inte fallet … Två otroligt duktiga kvinnliga finalister dock som tävlade i det som jag anser vara det mysigaste svenska programmet <3

Vi fick oss ett skratt när juryn pratade om ”extensions” och jag trodde att helt plötsligt pratade de om hennes hår? Vad har det med det att göra tänkte jag i några sekunder =) medan i dansens värld handlar samma ord om rörelserna … Hahaha! Jag hade nog stått där och inte ens förstått vad juryn hade menat men nickat ödmjukt och låtsat att kommentaren vore glasklar …

Somnade kl. 3 inatt då jag pratade i telefon länge med en väninna när jag väl kom hem vilket nu även innebär att jag ligger och gäspar när klockan är strax över 17.  Att ha gått upp torsdag och fredag  kl. 430 för att ta tåget gör inte mig mer utvilad så ikväll blir det en myskväll här ensam eller med två väninnor.

Helt ensam är jag dock inte oavsett … för jag har min … katt? Ja, jag rakar tycka att Knut är lite kattliknande just nu som klippt pomeranian =)

Här kopplar han av på Odd Molly Home … En sådan liten livsnjutare <3

IMG_3368

IMG_3371

Knut och jag önskar dig en skön lördag kväll & har du tid titta in bland dagens nyheter i webshopen <3

IMG_7850

Soffa, film och bok och sömn <3

13244692_10153677031843660_6454391375858294974_n

(Skjorta Circle of Trust)

<3

6 thoughts on “Att sitta och prata om relationer …

 1. Oh så fint ni har det i parken Michela!
  Knut älskar väl att springa runt där gissar jag =)

  Att göra fel är mer eller mindre något man som vän kan till viss del förlåta OM man dock står för det och erkänner det man har gjort eller sagt. Att neka och bli själv framställd som en idiot när man vet sanningen gör saker bara värre.

  Tack för intressant läsning och önskar dig en underbar söndag fina!

 2. Hej, jag gjorde en sk TVT-operation för 8 år sedan pga ansträngningsinkontinens. Innan operationen blev det vått i trosorna vid tex en nysning, vid skratt för att inte nämna jogging etc – då fullkomligt rann det efter benen. Inte kul. Resultatet blev toppen! Och denna enkla åtgärd utfördes i lokalbedövning av gynekolog. Fick stanna några timmar och sedan hem. Inte någon särskild besvärlig rehabilitering efteråt. Vill minnas att det var joggingförbud och samlagsförbud i nån månad. Den som känner igen hur besvärligt det kan vara bör ta tag i det. Googla TVT, boka tid hos gyn eller skriv en egenremiss till gynekolog.

  1. Just den operationen jag skall nog göra … =)
   Skall till gynekologen 2/6 för just löpning, ridning och allt sådant gör att en viss olycka sker =) och då jag hade en krånglig förlossning och efterföljder så hoppas jag att det inte skall vara några problem. Trodde att man blev nedsövd? Suck, lokalbedövning hos gynekologen? Återkommer när jag vet vad han säger … Längtar verkligen för att springa är inte alltid det enklaste och motionera vill jag så klart <3
   Tack för din kommentar och skönt att höra att du blev av med problemet...

 3. Hej! Ville bara tacka för din fina blogg med både klädtips och kloka ord. Den långa jeanskjolen jag köpte i lördags är redan invigd, kanonfin…

  1. Hej Tina, vad glad jag blir att du gillar den och redan invigt den … Som sagt en storsäljare av en anledning <3
   Tack för ditt besök och ha en trevlig fortsättning på denna söndag ...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *