För shoes lovers …

Jag är kanske den enda som ej visste detta men hade du någon aning om att det ej räcker längre med att anmäla sin flytt till adressändringen men att man måste även göra detta hos Skatteverket? Nu var det över 10 år sedan jag flyttade så förstår att vissa regler och nya rutiner tillkommer så imorse innan öppning såg jag till att göra detta för tänk på alla kärleksbrev och blomsterbud som ej har kommit till mig då de inte har hittat mig?

Nu väntar jag förväntansfull och är överlycklig att ha gjort detta på min allt längre ”to do list” …

Jag ogillar helt enkelt post men har kommit till insikt med att man måste ändå kunna ta emot det för att inte kunna innebär vissa andra tråkigare följder =) Nu är dock denna praktiska detalj fixad tack och lov och förhoppningsvis skall jag bo i min nya lägenhet i ett par år iaf. =)

Efter sköna dagar har kylan och blåsten anlänt så en lite lugnare dag i butiken idag …

Fotade lite framförallt några av de skor som finns i butik & webshop <3

Tack förresten till Stema & Ulrica Green för rätt namn även på trottoarprataren =)  Äntligen, så att inte förvirring skapas mer än nödvändigt <3

IMG_3438

IMG_3442

IMG_3463

IMG_3459

IMG_3457

IMG_3441

IMG_3468

IMG_3462

Tror att jag ej behöver påpeka att sådana här inlägg är i samarbete med mig själv, www.lavendettaclothing.se, webshopen där allt ovan finns, men bäst att specificera då och då ifall att … <3

Igår kväll fick jag mina fransar fixade av snälla Sarah … Lite mindre så att mina ögon ser pigga ut & imorgon skall jag fixa håret … Lite mörkare toner så håller tummarna så att håret ser lite mer frisk och levande ut för kanske att jag skall börja slinga det igen istället för att färga? Funderar och skall konsultera min frisör på Youniqe gällande denna viktiga fråga =)

10246458_10153002094953660_90229141637992425_n

Efter jobbet ikväll skall jag på föreningsmöte då vi alla som har flyttat till Asplyckan innan Jul skall träffas och diskutera andra viktiga frågor som ”får man grilla på sin balkong?” …

Ibland tar man kanske vissa saker för givna  att man får eller ej får för att sedan kanske få reda på motsatsen så skall bli mysigt att höra vad majoriteten anser gällande diverse olika frågor kring vårt boende =)

Nu skall jag ringa Nicole som har klarat ett prov som hon var lite spänd inför <3

Kram <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *