Vackra vaser i guld & vitt …

Måndag och min ”halv lediga” dag … Butiken är som alltid stängd denna veckodag men idag hade jag en hel del ordrar att packa så det blev några timmar på jobbet dock med den där friheten att kunna göra några privata ärenden och inte vara låst till öppettider …

Idag fixade jag naglarna och för första gången på lääääänge så valde jag fransk manicure …

Nästan lite för långa så nästa gång får jag nog se till att de filas ner lite =)

En Bild till butiken instgram @lavendettaclothing.se för du får gärna följa om du inte redan gör?

Denna ljuvliga blus kommer från Hale Bob och tankarna går till franska rivieran när jag ser den utan att jag ens har varit där =)

IMG_7496

Rätt så roligt hur vissa plagg kan framkalla vissa geografiska tankar eller hur en viss klädsel kan få en att minnas någon gammal kärlek, en film eller en låt? För mig kommer ”The time of my life” att alltid förknippas med min stora kärlek Alex eller serien ”Miami Vice” med samma person då han visste att han aldrig fick ringa mig under den timman då jag bara hade ögon för Don Johnson <3

Har du också liknande jämförelser? =)

På vägen hem köpte jag blommor (gjorde inte det i helgen som tradition)  och kunde inte annat än att åter beundra dessa vackra vasar … Innan ville jag dock ha guld och nu kan jag istället tänka mig den vita =)

Vilken tycker du är snyggast?

Om du tror att jag luktar på vasen så har du fel … Medveten om att det ej är riktiga blommor =) men ville bara ge den en puss då jag har suktat länge efter den =)

Min dotters kommentar ”Mamma, inte kan du lägga ut en bild när du pussar en kruka!” men det kunde jag visst =)

IMG_3114

Guld eller vit? <3 Hade blivit glad för vilken som kan jag nog erkänna …

IMG_3119

IMG_3124

(Skjortan jag har på mig är från Circle of Trust & jeansen från Miss Me jeans)

Så mysigt med inredning och blommor under samma tak och just att butiker numera säljer lite annat än det som var deras profilering har nog ökat och blivit mer och mer vanligt de senaste åren…

IMG_3130

IMG_3129

Skulle idag egentligen åkt och tittat på utemöbler till balkongen men det får vänta några dagar till istället … Nu när kylan är här så känns det inte lika viktigt =) Knappast att jag skulle sätta mig på balkongen just nu ändå …

Nicole planerar en dag med kompisarna på Liseberg då de är flera i klassen som har årskort och snart skall vi ute i friska luften för en promenix med vår lilla pom.

Har du haft/har du en skön start på denna nya vecka? <3

2 thoughts on “Vackra vaser i guld & vitt …

  1. Hej! Tycker också att både den guldiga och vita vasen är såååå snygga!
    Men visst har du guld i inredningen!?
    Jag skulle ha tagit den i guld-så maffigt!!
    Ha en bra kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *