Soffa, jeans och städning …

Efter att ha blivit bortskämda med sommarvärmet i flera dagar fick vi känna på den kalla hösten och himlen är åter grå dessvärre.

När jag vaknade öppnade jag fönstret och njöt av den kalla och friska luften som fyllde rummet medan jag låg kvar under det mjuka täcke en stund innan plikten som hundägare kallade… Ute med Knut, frukost till Nicole, en timma på jobbet för att packa gårdagens ordrar, handla och om en liten liten stund väntar städning.

Min älskling till tonåring vill helst att jag både är tyst och osynlig men har förklarat för henne att jag delar inte hennes önskan och att hon får infinna sig i detta =)

Så här skulle hon nog vilja ligga hela dagen men som tur är finns det någon (jag) som får upp henne lite då och då =) Vi har tom. tagit en promenad och just nu använder jag mig av humor som taktik för att få henne att göra som jag vill =)

IMG_3033

Själv har jag bytt mysbyorna till mina Miss Me jeans som är faktiskt som en mysbyxa när det gäller den sköna känslan <3

IMG_3008

Jeans är världens absolut B Ä S T A plagg …

Innan jag skall sätta igång med städningen så väntar en kopp kaffe och lite mail <3

Vad gör du denna lite gråare söndag?

IMG_3027

En stor söndagskram <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *