Mother´s day & Pinchos …

Buonasera <3

Idag fick jag ont i magen på jobbet men som tur är kunde Nicole komma ner med ett par Treo så att det släppte lite, tack och lov.

Har dock även lärt mig att det som hjälper förutom dessa brustabletter är att lägga mig en stund så det var precis det jag gjorde när jag kom hem efter stängning då jag ville inte riskera att sitta och ha ont på en biosalong …

Det gick över åtminstone för stunden och Nicole och jag kunde gå och titta på filmen ”Mother s day” som hon hade bokat åt oss för några dagar sedan.

Väldigt få på bio denna lördag kväll då de flesta kanske har börjat åka till sina stugor eller sommarvillor som de numera borde kallas då de är idag inte som den mina morföräldrar ägde med en utedass?

Så här road såg min dotter ut när jag skulle förverkliga vår mor och dotter kväll =)

IMG_7359

HÄR kan du se trailern till filmen vi såg.

Filmen med bland annat Julia Roberts är en små charmig sådan perfekt för oss denna kväll när de flesta sitter och tittar på Mello eller Eurovision (vad det nu kallas), röstar och tycker en massa om alla de olika bidragen?

Varken Nicole och jag har koll eller är intresserade då varken musiken eller uppträdanden lockar generellt till att sitta och titta.

Bio och middag på Pinchos för vår del istället.

IMG_2973

IMG_2975

Nu skall vi lägga oss i sängen, jag med en bok och Nicole med sin dator så att hon kan titta på något avsnitt på en av sina favorit serier och vi båda välkomnar en skön söndag imorgon med löpning och en timmas jobb i butiken som enda ”måsten” <3

Hoppas du njuter av en mysig lördag kväll …

One thought on “Mother´s day & Pinchos …

  1. Hej på er MIchela

    Vad roligt att höra att det är flera än vi jag och min vuxne son som inte är så intresserade av att sitta stilla och titta.Vilken mysig ide att gå på bio istället och maten efteråt skulle inte varit dumt,,,,såg riktigt gott ut.
    Ja ni verkar ha det riktigt gott ihop ni två….det är så roligt att komma överens med sina barn stora eller mindre.
    Ni får fortsätta att må gott denna Lördagskväll ni också och imorgon får det bli snabb promenad igen de ska bli gott de.Kram på er <3 önskar Ingela o Steve

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *