Att få tårar i ögonen för att ha bokat en hotel övernattning …

I flera år har jag nog inte känt den där pirrighetskänsla (eller vad man kallar det =) som många känner inför en dejt eller något de har längtat efter.

Har tom. vid ett tillfälle, frågat min psykolog om man kan bli immun mot den av någon märklig anledning.

Nu sitter jag dock här hemma med tårar i ögonen för något som nog de flesta skulle skratta åt.

Ja, jag gråter för att jag har bokat min övernattning i Billings, Montana dagen innan de hämtar mig från den ranch där jag startar mitt livs äventyr, den där numero 1 upplevelsen på min bucket list, resan jag har alltid velat göra sedan jag var 15 år och den jag vill göra alldeles själv så som The Lonely Ranger skulle ha valt att göra =)

Jag tror att det är svårt att förstå vad jag menar om man själv inte har en sådan stor önskan om något speciellt men för min del är bara själva bokningen om hotellet vid landning ett steg mot att något jag har sett fram emot att göra sedan 30 år tillbaka närmar sig …

Vissa åker till munkar för att hitta sig själva, personligen vet jag vem jag är och vet också att den sidan som jag vill mest bejaka och som sällan får sin möjlighet att ”leva ut” kommer att få känna den friheten hon är så väl värd att få uppleva just på en hästrygg i det vackra landskapet som är Montana medan vilda hästar hämtas från Wyoming för att tas tillbaka till Billings.

Själv med främmande människor så som jag älskar att ibland ha det. Ingen som vet vem man är eller inte är och med den enda önskan att klara mitt häst äventyr för jag kan lova att detta är långt ifrån en spa semester (ngt jag önskar mig när jag kommer hem =)

En man som har gjort denna resa och utgått från samma ranch (som ansågs av National Geographic vara den mest genuina) berättade för en journalist (minns fortfarande artikeln trots att jag läste den för ca 23 år sedan) att han vaknade med en huggorm på ryggsäcken … Nåväl, vissa nattgäster hoppas jag inte behöva uppleva och skall bli spännande hur jag fixar det där med linser och grejer som skall med på sadeln på min häst =) Hahaha!

Känner mig varm inombords och välkomnar dessa tårar för att för första gången på länge inser jag att jag är pirrig över en resa som komma skall <3

Här skall jag bo kvällen innan jag blir hämtad =)

hotel-lobby-with-fireplace

hotel-lobby-with-fireplace-1

Här kommer jag att gunga dagen innan bara tält och sovsäck gäller i en vecka ute i naturen och vill du veta vilken ranch jag skall till så är det DENNA men har valt vilda hästar framför boskap då det är mer fart och träning i det, kanske att jag kommer att ångra det men what a hell, får bita ihop <3

Skall nog lägga mig snart och ett leende på läpparna är givet när det snart är 5 månader kvar tills jag skall sätta mig på ett plan mot Montana <3

intro01

4 thoughts on “Att få tårar i ögonen för att ha bokat en hotel övernattning …

  1. Hej

    Vad spännande och skoj det kommer bli för dej. Ett riktigt äventyr, härligt att du kommer iväg. Ser fram emot alla bilder
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *