Träning & kläder …

Fullkomligt älskar att sitta ute och njuta av en kopp kaffe eller en hel frukost innan öppning av butiken och efter att ha packat ordrar med all den fix som detta kräver.

IMG_7260

Tania som satt och njöt tillsammans med mig påpekade att någon hon såg på uteserveringen hade på sig en av mina favorit tröjor från butiken … Hon kan nämligen hela sortimentet mer eller mindre =) så fotade min underbara kund Elisabeth som just hade på sig den ärmlösa tröjan från Oneteaspoon och jeansen från Sexy Woman Jeans.

Elisabeth kör träningspass både på badhuset men även ordnar träningsresor utomlands vilket syns tydligt på hennes vältränade ben.

IMG_7238

Det märks tydligt att våren och solen sätter igång tankar och önskan om förnyelsen av både garderob och gissar även hem & de som kan strosar runt i butiker för att prova längta och förhoppningsvis även köpa det som lockar ”det där lilla extra”.

I butiken provade bland annat denna snygga kund spetstoppen från Valerie som vi har i olika färger & så snygg!! Hade önskat att någon hade kunnat tro att det är mina armar på kortet men gissar att det vore en fantasi =) Tummen upp för allt den slit som de musklerna har krävt och säkert fortfarande kräver …

13177417_933188433445443_1669199323878024132_n

En annan vältränad kropp var inne hos mig igår och köpte favorit skjortan från vårt nya märke By Me och de nyinkomna Miss Me Jeansen där nu finns endast storlekarna 26/29/30/31 kvar …

IMG_7176

Kan dessa tre kvinnor vara en pik från ovan för att jag skall träna mer än den löpningen som jag har startat med men som dock har varit endast på söndagar?  =) Känns lite så nämligen …

Nu sitter vi framför Let s Dance (Nicole & jag) och ser att Cecilia, en av jurymedlemmarna har på sig DENNA kreation från For Love and Lemons som jag också har köpt <3

Tycker du att jag spänner mig så har du alldeles rätt =) Inte alltid så lätt det där med att ta kort =)

12733648_10153464098238660_3850651906360591576_n

IMG_7287

Vem hejar ni på i kvällens avsnitt?

Efter att ha sett Biancas hyllning till Pernilla så är det inga tveksamheter för min del.

FORZA BIANCA!!!

2 thoughts on “Träning & kläder …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *