Att snart få inreda balkongen …

Nästa vecka skall jag äntligen åka och titta på möbler till balkongen men som oftast vill så är det inte det lättaste att välja bland allt man ser när man googlar runt bland olika företag som just säljer detta.

Här kommer några bilder som jag har tagit från google när jag har haft sökordet inspiration balkong så ber redan nu om ursäkt om jag ej vet vem som har lagt ut bilderna och därför ej länkar till de som man bör göra i blog världen … På vissa av bilderna står dock företagets namn <3

Hoppas dock att man ser användningen av bilderna som att jag gillar det jag ser och därför en komplimang till företaget, bloggaren eller ägaren av den.

Som sagt lite I N S P O till mig och kanske även till dig som inte redan har möbler till din balkong?

536879-balkong

Efter att jag har köpt möblerna skall jag till grannbutiken Buketten och ”investera” i en massa härliga växter för visst gör det gröna en hel del …

balkong-entrance-husligheter-2

b70eb64c38cebf421f31cfb9794a421a

Bilden nedan är fantastisk men min balkong är för liten för att skapa något liknande =)

ikea_utomhus_kungsholmen_1060x600

Det jag redan vet är att jag skall ha möbler att softa i så inga bord med stolar för att sitta och äta och när jag ser dessa bilder så känner jag för att dölja cementet som är på min …

Kolla på den här lilla drömmen …

lincoln_3_9354_screen

Ett steg i taget dock … Först möblerna =)

Nu skall jag ta hand om lilla butiken och önskar dig en skön dag så länge <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *