Planer för denna sommar …

En ny härlig sommardag! Hur länge kommer vi att bli bortskämda med detta väder tror ni?

IMG_2934

Morgonpromenaden mot butiken <3

Denna sommar kommer förhoppningsvis att bli mer innehållsrik då några små resor väntar på mig och det är jag verkligen så otrolig tacksam för…

Är mer van att förknippa denna tid med att jobba medan alla andra är lediga. Ni kanske också faller ibland för det där att ”jämföra” sig som är förödande i sig då man nämligen ofta tror att alla har det så mycket bättre och roligare än vad man själv har.

Just den delen måste verkligen ha blivit värre i denna ”sociala medier” samhälle där de flesta lägger upp bilder från grillningar, fester, gemenskaper och allt vad som kan göra den som inte kan röd av avundsjuka eller bara ledsen och lite bitter över att man inte själv är på en grillning, en fest …

För min del är det nog juli som är den månad då jag får upp bilder från alla som njuter av 3-4 veckors semester medan jag inte kan. Nackdelen med att driva ett företag som inte har fler anställda än sig själv =) men har nu lämnat in ansökan (till mig själv) till 5-6 dagar i juli i Palma med Nicole, (kanske också en väninna med hennes dotter), en vecka i Grekland i slutet på augusti med Tania och troligtvis en tjejhelg på den där platsen där dagar och nätter flyter samman … En liten party helg för denna donnan i 44 års åldern som egentligen är så långt ifrån allt som heter party?

Ser på detta med skräckblandad förtjusning men känner även att ibland måste man tvinga sig själv att gå utanför sin trygghetszon (mitt hem =) för livet handlar mycket om upplevelser så klackarna i taket 3 dagar denna sommar =)

Min väninna Tania messade om en gemensam frukost och svarade att jag kommer 940 då jag skall sola först och min ”glimten i ögat” väninna svarade att hon väntar i solen =)

Hahaha!

Önskar dig en trevlig fredag <3

2 thoughts on “Planer för denna sommar …

  1. Godmorgon!
    Jag känner likadant som dig när det gäller party!!
    Mitt hem är min borg och jag stormtrivs i min lägenhet-ha ha….så tråkig!!
    Ha en trevlig helg! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *