Att vara lite glömsk …

Igår kväll tog jag hand om alla papper som låg lite överallt  …  En av de sakerna jag verkligen är helt kass på är att öppna brev och organisera det som skall organisera.

På något märkligt sätt har jag inte haft ngn almanacka de senaste 2 åren då alla har numera allt i sin mobil men då jag inte kommer till skott med att organisera mitt liv och det jag ej får glömma bort i just mobilen beställde jag en enkel på nätet så att jag kan skriva det jag skall komma ihåg istället för att lägga energi på att bli orolig över att komma ihåg något =)

Väldigt onödigt det där =)

Igår kväll låg Nicole länge och pratade i telefon med en väninna och det var tjejsnack som gällde för dörren var stängd till hennes rum och jag fick inte titta in.

Vi gick och la oss sent då Nicole har studiedag idag och är därför ledig medan jag var i butiken redan 7.30 för att möta upp Ulrica Green och ”bolla” lite idéer… Kassadisken har målats nu svart och har fått en ursnygg tapet på sig och Nicole uttryckte en stor WOW när hon såg den för en stund senare …

Alltid roligt när även min tonåring gillar även om denna make over är inte riktigt min förtjänst =)

Här ser du lite av tapeten för det svarta mot den ljus rosa tapeten kommer att bli riktigt läckert <3

IMG_2564

Solen skiner idag i Borås och misstänker att det är sommar på flera platser i landet denna vackra dag, Ä N T L I G E N får vi nog säga efter en tråkigare start på våren …

Och om solen skiner så måste man förutom förnya sin garderob även köpa nya solisar … Jag gjorde det idag och valet föll på Tom Fords nya …

IMG_2600

Skall nog inviga de redan ikväll när jag skall ta tåget till kusten för att titta på fotboll och grilla … Jag är en riktig fotbollstjej jag =)  Jag är det åtminstone när det gäller EM & VM och denna sommar lär det nog bli en hel del fotboll på TV =)

Just för att jag MÅSTE ta tåget kl. 18 idag så stänger butiken 17.40 …

Nu skall jag fortsätta att vika och fixa lite här på jobbet med öppen dörren för att få in lite av det sköna vädret.

Please Classic Bologna <3

IMG_2575

Juicy Couture & Steve Madden.

IMG_2582

Italienska El Vaquero <3

IMG_2572

FÄRG <3

IMG_2583

Njut av denna sköna dag, i will <3

2 thoughts on “Att vara lite glömsk …

  1. Sååå snyggt med det rosa och svart och guld-wow!!!
    Läcker kombination.
    Ha en bra dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *